Zilele norocoase ale zodiilor

Distribuie

În luna noiembrie, nativii semnelor zodiacale sunt puși la încercare. Fie că e vorba de încercări profesionale, fie că trec prin perioade dificile alături de partener, aceștia trebuie să își adune forțele pentru a putea depăși orice obstacol. În anumite zile, doar printr-un noroc vor scăpa de probleme și vor reuși să se redreseze. 

Berbec

Luna începe destul de bine pentru tine, căci în prima parte a ei vei avea câteva zile norocoase. Îți poți rezolva problemele începând cu data de 2 noiembrie până pe 5 noiembrie, perioadă în care vei reuși să petreci mai mult timp cu familia, partenerul, dar și cu prietenii.

Taur

Dacă ai de gând să îți cauți un nou loc de muncă, zilele de 12, 14 și 16 noiembrie sunt cele mai potrivite pentru a face acest lucru. S-ar putea ca atunci să apară oportunități la care nu te-ai fi gândit niciodată sau cineva să îți dea o mână de ajutor.

Gemeni

În cazul tău, zilele de 25 și 27 noiembrie îți vor aduce o surpriză. E posibil să auzi o veste bună din partea unui membru al familiei, din partea partenerului de viață sau, de ce nu, chiar de la locul de muncă. În plus, atunci vei reuși să te concentrezi mai bine iar lucrurile vor merge ca pe roate pe plan profesional.

Rac

Creativitatea ta va crește vizibil în zilele de 9, 11 și 16 noiembrie, când se poate să fii supusă unor teste sau să fii nevoită să faci proiecte pentru studii sau pentru locul de muncă. Nu numai că vei avea noroc, dar vei și munci foarte mult pentru a-ți îndeplini scopul.

Leu

Dacă ai de gând să faci o tranzacție sau să investești bani într-o afacere, zilele de 1, 8 și 19 noiembrie sunt cele mai potrivite pentru acest lucru. Nu încerca să te întinzi cu discuțiile și în alte zile, căci s-ar putea ca partenerii tăi de afacere să își schimbe viziunea.

Fecioară

Pentru tine, zilele de 29 și 30 noiembrie sunt cele mai bune. Începi deja să îți faci planuri pentru Crăciun, se poate să îți iei câteva zile libere și să pleci într-o minivacanță sau, pur și simplu, atunci e perioada din lună când te simți relaxată și lipsită de orice fel de griji.

Balanță

Dacă vrei să pleci la drum, amână orice călătorie până la zilele de 20 și 21 noiembrie, perioadă în care te ferești de pericole și evenimente tragice. Încearcă să fii prudentă la condus, să respecți regulile de circulație și să nu intri în vorbă cu necunoscuți, în caz că îți prelungești vacanța.

Scorpion

A venit momentul să iei anumite decizii care îți pot schimba viața pe plan profesional, însă nu te grăbi să le faci până nu știi sigur că te așteaptă ceva mai bun. Încearcă să reflectezi asupra oportunităților, iar cele mai inspirate zile sunt 7 și 13 noiembrie.

Săgetător

Nu știi cum să mai faci față stresului de la serviciu, mai ales că ai foarte multe sarcini de îndeplinit și te cam bate gândul să îți cauți și altceva de făcut. Dacă îți dorești cu adevărat o schimbare, profită de ocazie în zilele de 10 și 14 noiembrie, când s-ar putea să găsești un anunț favorabil sau să primești un sfat de la cineva apropiat.

Capricorn

Ești hotărâtă să închei relația cu partenerul, dar parcă aștepți momentul potrivit. Ei bine, zilele de 17 și 18 noiembrie vor fi numai bune să discutați împreună și să încheiați socotelile. Știi cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată, așa că nu te feri să spui lucrurilor pe nume.

Vărsător

Ai planificat o întâlnire cu toată familia, dar din anumite motive aceasta a fost amânată. Dacă ți-ai pus în gând să îi reunești, ai putea face asta în zilele de 11 și 12 noiembrie, perioadă perfectă pentru întâlniri cu rudele. Mai mult, s-ar putea ca un membru al familiei să te ia prin surprindere în mod plăcut.

Pești

Vrei să ai mai mult noroc în dragoste și ești pusă pe cucerit? Ei bine, data de 17 noiembrie s-ar putea să îți scoată în cale partenerul mult visat. E nevoie de puțină răbdare până atunci și e important modul în care vei reacționa pe moment. S-ar putea să îți placă mai mult decât ai crede.

clickpentrufemei.ro


Distribuie