Will Smith se vrea din nou “Men in Black”

Distribuie

Will Smith a declarat că i-ar plăcea să joace într-o nouă continuare a “Men in Black”, chiar dacă pentru un moment nu se știe dacă va mai exista o continuare.

Deși nu există nici măcar un zvon cu privire la o continuare a trilogiei “Men in Black”, un lucru e cert: Will Smith ar vrea să fie tot el protagonistul.

Actorul care a făcut parte și din distribuția filmului “Independance Day”, a cărui continuare va fi lansată anul acesta, a mărturisit că în cazul în care acest proiect va vedea lumina zilei și va exista și o parte a 4-a, el “s-ar înscrie”.

Ce e “Men in Black”?

Men in Black (1997) este un film SF regizat de Barry Sonnenfeld, cu Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D’Onofrio, Rip Torn și Tony Shalhoub în rolurile principale. Filmul se bazează pe seria de benzi desenate Men in Black de Lowell Cunningham, inițial publicată de Aircel Comics. Efectele speciale și machiajul creaturilor a fost realizat de Rick Baker. Premiera filmului a fost la 2 iulie 1997, iar distribuitorul Columbia Pictures a avut încasări de 587 de milioane $ la un buget de 90 de milioane $. Filmul are două continuări: Men in Black II ( 2002) și Men in Black 3 (2012), a inspirat o serie de filme de animație numită Men in Black: The Series.


Distribuie