Vrei să ai un zâmbet de Hollywood? Uite ce au făcut cele mai îndrăgite vedete pentru un surâs de milioane

Distribuie

Te-ai intrebat vreodată cum se face că vedetele de la Hollywood au dinţi impecabili? Nu, nu au venit pe lume chiar toate cu danturi perfecte. Şi-au achiziţionat, pe lângă o schimbare de look, şi o schimbare… de zâmbet. Conştiente fiind că zâmbetul este, până la urmă, cel mai atractiv ”accesoriu”.

De la albire dentară, faţete sau aparate dentare, vedetele apelează la toată gama de soluţii din portofoliul estetice dentare.

”Majoritatea vedetelor nu au fost înzestrate din naştere cu zâmbetele de film, de aceea s-au şi inventat în anii 40 procedurile stomatologice estetice, cele mai folosite în lumea showbiz-ului fiind faţetele dentare, coroanele integrale ceramice, albirea dentară, implanturile dentare, punţile pe zirconium, adiţie de os sau remodelarea gingiei în funcţie de nevoile estetice” – explică dr. Andra Custura, medic stomatolog.

TOM CRUISE
În primele sale filme, Tom Cruise nu se putea lăuda cu o datură prea grozavă, din punct de vedere estetic. Se poate observa cu uşurinţă cât de decolorţti şi nealiniaţi erau dinţii lui. Iniţial a mers pe varianta albirii şi îndreptării dinţilor, dar se pare că nu a fost suficient şi acum a trecut la faţete.

Tom Cruise

NICOLAS CAGE 
Nicolas Cage este un actor unic din multe puncte de vedere, care se pregăteşte temeinic pentru fiecare rol. Pentru filmul ”Birdy”, Cage şi-a scos doi dinţi pentru a intra în pielea actorului. A trecut apoi la implanturi şi faţete.

Nicolas Cage

GEORGE CLOONEY 
Unul din cei mai şarmanţi actori şi-a schimbat dantura după 40 de ani, când era deja celebru, şi standardele o impuneau. Acum afişează nişte dinţi mai albi decât sarea rafinată, cu o formă perfectă.

 George Clooney

CELINE DION 
Dinţii divei cu voce de înger nu au fost dintotdeauna perfecţi. În 1990, când a început să se remarce, a făcut o schimbare şi în privinţa danturii: de atunci are dinţi mai micuţi şi mai albi.

Celine Dion

MORGAN FREEMAN 
Unul din cei mai buni actori ai generaţiei sale, Morgan Freeman a experimentat odată cu vârsta şi o coloraţie naturală a dinţilor. Implanturile şi albirea dentară l-au făcut să arate mult mai tânăr.

Morgan Freeman

Este posibil şi în România…

Pentru astfel de tratamente estetice, vedetele au plătit şi până  la 50.000 de dolari” – precizează dr. Custura.

Vestea bună este că procedurile respective sunt disponibile, în ziua de azi, şi la noi, la preţuri adaptate buzunarului autohton. Desigur, cu cât ne dorim rezultate mai naturale, nuanţe mai apropiate de restul dinţilor, cu atât mai bună trebuie să fie calitatea materialelor” (dr. Custura). Se subînţelege, preţul ”se ajustează” în consecinţă, dar medicul spune că un alt atu îl reprezintă nou tehnologie EMAX: ”Coroane, inlay-uri, onlay-uri sau faţete, toate sunt proiectate şi fabricate, de la început până la sfârşit, de către medicul dentist, el având control total asupra întregii lucrări, spre deosebire de o coroană făcută într-un laborator care este sub controlul tehnicianului şi al asistenţilor care lucrează cu modele de ipsos şi nu au văzut niciodată pacientul”.

libertatea.ro.


Distribuie