Vrei să ai o partidă de sex perfectă? Ţine cont de aceste sfaturi şi îl vei aduce pe culmile plăcerii

Distribuie

Partida de sex perfectă! Există oare aşa ceva sau doar în filme putem vedea asta? Doamnelor, dacă veţi să vă surprindeţi partenerul, aflaţi că există mai multe trucuri care te vor conduce pe culmile plăcerii. 

Lăsaţi deoparte monotonia din dormitor şi puneţi în aplicare aceste trucuri pentru un sex fierbiente.

Cumpărăţi jucării erotice

Mergi într-un sex shop. Vei fi surprinsă să găseşti accesorii numai bune de folosit în pat. Studiază atentă toate variantele şi alegele pe cele pe care consideri că ţi s-ar potrivi pentru a avea parte de o partidă de sex incendiară.

Nu-ţi da jos lenjeria

Tensiunea sexuală poate creşte puternic dacă nu îl laşi să îţi dea jos lenjeria. Vă puteţi mângăia, săruta, fără să daţi jos textila, decât după ce amândoi sunteţi foarte excitaţi.

Fă sex pe întuneric

Să fii în dormitor legat la ochi poate să sune puţin neobişnuit, dar fă-o să fie o experienţă palpitantă. El este legat la ochi? Bingo. Poţi încerca poziţia aia pe care vrei să o experimentezi de mult, dar mereu ţi-a fost teamă să nu arăţi ridicol. Jocul pe întuneric poate duce la o partidă de sex interesantă, care vă mai înviora viaţa ta amoroasă şi, în plus, te va elibera de o  mulţime de inhibiţii pe care le-ai avea cu lumina aprinsă.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..