VIDEO | Reacția lui Sharon Stone când a fost întrebată dacă s-a confruntat cu avansuri sexuale nedorite la Hollywood

Distribuie

Actrița Sharon Stone a izbucnit în râs atunci când a fost întrebată dacă a avut de-a face cu avansuri sexuale nedorite, în cei 40 de ani de carieră la Hollywood. Vedeta a abordat acest subiect în contextul în care cetatea filmului a fost zguduită descandalul Harvey Weinstein, în urma căruia numeroase alte vedete au fost acuzate de agresiuni și hărțuire seuxală.

„Nu știu cum să te întreb mai delicat, dar ai fost vreodată în poziția în care… te-ai simțit incomfortabil?”, a fost întrebarea pusă de jurnalistul Lee Cowan actriței Sharon Stone.

Subiectul a fost abordat în timp ce mai multe vedete de la Hollywood au lansat campania „Time’s Up”împotriva hărțuirii sexuale. Sharon Stone a început să râdă imediat după ce a auzit întrebarea. „Râzi… nu știu dacă este un râs nervos sau unul de genul ‘glumești? desigur că am fost’”, a continuat jurnalistul CBS.

Vedeta, care a ajuns celebră în întreaga lume pentru scena din filmul Basic Instinct, și-a spus apoi părerea.

„Oh, sunt în domeniu de 40 de ani, Lee. Poți să îți imaginezi cum era când am pătruns în acest domeniu, în urmă cu 40 de ani?! Când arătam cum arătam și veneam de undeva de nicăieri din Pennsylvania…?! Le-am văzut pe toate”, a spus Sharon Stone.

On @CBSSunday@sharonstone was asked if she’s ever faced any sort of harassment/assault while she’s been in the entertainment business.


Distribuie
..