VIDEO: Cea mai mare GAFĂ din istoria Premiilor Oscar

Distribuie

Cea mai importantă noapte pentru industria cinematografică și-a anunțat favoriții. Aseară, a avut loc a 89-a ediție a Premiilor Oscar, iar surprizele s-au ținut lanț. Toată lumea vorbește despre cel mai bun film, dar și despre cea mai mare gafă din istoria Oscarurilor.

 

Așa cum era de așteptat, La La Land a fost marele câștigător al serii și a obținut șase trofee, printre care premiul pentru cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră, cea mai bună imagine, scenografie, cel mai bun cântec original și, nu în ultimul rând, cea mai bună actriță în rol principal. Emma Stone a câștigat prima statuetă aurie, la doar 28 de ani. Însă la cea mai râvnită categorie, cel mai bun film, La La Land nu a reușit să ia trofeul, deși așa s-a anunțat inițial. De fapt, a fost cel mai penibil moment în 89 de ani, de când se decernează premiile Oscar.

 

Warren Beatty şi Faye Dunaway au urcat pe scenă și au anunțat că La La Land este cel mai bun film al serii. Jimmy Kimmel și-a cerut scuze și a spus că, de fapt, Moonlight este câștigător. Reacțiile au fost diverse și, în timp ce unii se bucurau, altora nu le venea să creadă că au pierdut trofeul. Warren Beatty a explicat ulterior că a încurcat plicurile și de acolo s-a produs confuzia.

Internetul a fost umplut de glume pe seama greșelii și toată lumea și-a amintit de momentul în care Steve Harvey a încurcat câștigătoarele la Miss Universe. Se întâmplă, deci, și la case mari.

http://zutv.ro


Distribuie
..