VIDEO / Carla’s Dreams spune tot adevărul: „De ce solistul trupei îşi ascunde mereu chipul”

Distribuie

Carla’s Dreams, interviu despre cum e să priveşti lumea … de sub mască. Artistul a vorbit despre melodiile sale, dar şi cui se datorează succesul carierei lui.

 Carla’s Dreams este o formaţie care are milioane de fani, iar cele mai multe piese au ajuns repede hituri şi s-au menţinut mult timp în topuri, iar tot succesul trupei se datorează fanilor, aşa cum a declarat solistul trupei care a vorbit şi despre numeroasele sale măşti.
 „Eu nu ştiu câţi bani se fac în general din asta, noi niciodată nu am făcut parte din showbizz, în sensul clasic al cuvântului. Internetul este o forţă şi ne bucurăm foarte mult că există, altfel ar fi dezastru, presupun. Noi am fost susţinuţi, practic de toată lumea, cu mici excepţii. Tot ceea ce are Carla’s de acum, mai tot, 99 la sută este produsul oamenilor. Noi nu am investit în asta. Nici bani, nici timp, nici efort. Începând de la clip sau clipuri şi finalizând cu site-ul. Am obţinut mai mult decât am planificat. Proiectul este supra apreciat de foarte multă lume. Mulţi s-au întrebat şi încă se întreabă de ce solistul trupei Carla’s Dreams îşi ascunde mereu chipul sub o mască. Eu am mai multe tipuri de măşti. Asta este, totul a fost secret până acum. Sunt măşti mai simple… scoaterea lor durează, eu ştiu jumătate de oră, 40 de minute. Este o soluţie logică. Cum altfel poţi să vorbeşti si să nu te vezi.” a declarat Carla’s Dreams.

Distribuie
..