VIDEO: A apărut un nou trailer pentru ”Fifty Shades Darker” și e mai INTENS decât tot ce ai văzut până acum!

Distribuie

Cel mai așteptat film de la începutul acestui an se anunță mai HOT decât tot ce ai văzut înainte. ”Fifty Shades Darker” va avea premiera în februarie, de Valentine’s Day, iar producătorii îi țin pe jar pe fani cu un nou teaser.

Aventura dintre Anastasia și Christian Grey e gata să ajungă la un nou nivel. Continuarea de la ”Fifty Shades Of Grey” se anunță intensă, iar ultimul teaser apărut confirmă că… things are getting hotter than hell, vorba lui Dua Lipa. De data aceasta, producătorii au fost ceva mai generoși și le-au oferit fanilor un trailer extins, de două minute, cu soundtrack-ul oficial pe fundal: melodia „I Don’t Wanna Live Forever”, pe care Zayn și Taylor Swift o cântă împreună.

Ce se întâmplă în continuare? Te lăsăm pe tine să descoperi…

Primul film din serie, ”Fifty Shades Of Grey” a avut un succes nebun și încasări de peste 570 de milioane de dolari. The Weeknd a câștigat un premiu Grammy și a avut o nominalizare la Oscar pentru piesa ”Earned It” de pe coloana sonoră. Ellie Goulding a fost și ea nominalizată la Grammy pentru ”Love Me Like You Do”.

http://zutv.ro/


Distribuie