Veste șoc despre Angelina Jolie. Actrița ar cântări numai 35 de kilograme

Distribuie

Ultima apariție publică a Angelinei Jolie i-a șocat pe fanii acesteia, care au remarcat faptul că celebra actrița a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Experții în nutriție citați de publicația RadarOnline spun că vedeta de la Hollywood ar cântări numai 35 de kilograme la cei 1,70 metri pe care îi are. 

Starea Angelinei Jolie îi îngrijorează inclusiv pe tatăl actriței, Jon Voight, și pe soțul ei, Brad Pitt. De altfel, anul trecut s-a vehiculat faptul că celebrul cuplul „Brangelina” ar fi în pragul despărțirii, tocmai din cauza nemulțumirii actorului față de refuzul Angelinei de a lua măsuri împotriva bolii sale. Potrivit unor surse, la acea vreme actrița cântărea 40 de kilograme, semn că starea ei s-a deteriorat în ultimele luni, dacă dăm crezare experților nutriționiști, care spun că vedeta ar avea acum cu 5 kilograme mai puțin.

Recent, Angelina Jolie a fost fotografiată în fața unui restaurant din Londra, unde a luat cina împreună cu William Hague, un politician conservator britanic.

Condiția fizică a actriței este pusă pe seama suferințelor prin care aceasta a trecut în ultimii ani. În 2007, Angelina și-a pierdut mama, iar în ultimii ani a fost supusă unei duble masectomii și a unei ovariectomii.

libertatea.ro


Distribuie
..