Vedetele din România fac furori pe plajă! Uite cât de bine arată aceste dive în costum de baie

Distribuie

Suntem în plin sezon estival, iar vedetele nu au pierdut ocazia să îşi etaleze siluetele fără cusur la malul Mării Negre, la piscinele de fiţe din Capitală sau pe plajele feerice din cele mai exotice colţuri ale lumii. Adelina Pestriţu, Lidia Buble şi Alexandra Stan sunt doar câteva celebrităţi autohtone care şi-au răsfăţat amicii virtuali cu imagini incendiare în costume de baie, demne de paginile bine-cunoscutei publicaţii internaţionale Sports Illustrated!

Opt vedete din România care arată bine în costum de baie

Bineînţeles, începem cu Delia, care foarte rar spune „Nu” unei vacanţe relaxante pe tărâmuri exotice. Ultima sa escapdă a fost în Ibiza, insula care nu doarme niciodată, vedeta profitând de timpul său liber pentru a vizita cele mai importante atracţii turistice, dar şi pentru a se bronza pe plajă ori la piscină. Cum era de aşteptat, Delia a postat pe Instagram mai multe poze cu ea în costum de baie, etalându-şi încă o dată silueta voluptuoasă.

 

Adelina Pestriţu a recunoscut în urmă cu câteva săptămâni că şi-a pus silicoane fiindcă nu mai era pe deplin mulţumită de mărimea bustului ei, mai ales că în ultima perioadă vedeta a slăbit foarte mult, respectiv 9 kg. Acum, Ade se mândreşte cu bustul ei generos şi nu se sfieşte să-l etaleze în cele mai provocatoare ţinute şi în costume de baie pe care până acum nu le-ar fi putut purta cu acelaşi succes.

Atmosfera de pe contul de Instagram al Lidiei Buble s-a încins în urmă cu câteva zile, când blondina a postat mai multe poze de la piscină. Cântăreaţa şi-a etalat cu nonşalanţă formele într-un costum de baie roşu, care îi dezgolea spatele şi îi evidenţia picioarele şi… posteriorul!

Daniela Crudu preferă să se relaxeze pe plaja din Mamaia şi la piscinele exclusiviste din Capitală. Lesne de precizat că focoasa brunetă arată impecabil în costumele de baie care o împiedică să treacă neobservată!

Imaginile cu Carmen Brumă la piscină nu mai au nevoie de niciun comentariu. Vedeta de televiziune arată impecabil în costum de baie!

Parcă ieri asistam la debutul lui Nicole Cherry în industria muzicală, primul său hit, „Memories”, regăsindu-se chiar şi acum, după trei ani, în playlisturile posturilor de radio. Ei bine, Nicole nu mai este o puştoaică inocentă, ci o adolescentă care se poate lăuda cu un fizic impecabil!

Din acest top al vedetelor care arată bine în costum de baie, nu putea lipsi Inna, care ar putea avea o carieră strălucită în modeling, dacă ar renunţa la muzică. Gigi Hadid şi Kendall Jenner ar avea concurenţă serioasă!

Alexandra Stan s-a născut şi a copilărit în Constanţa, aşa că o scurtă vacanţă pe o plajă din Mamaia este cât se poate de firească. Alături de câţiva prieteni, artista s-a distrat de minune la malul Mării Negre şi chiar a făcut topless, fără să îi pese că ar putea fi surprinsă de vreun paparazzo curios.


Distribuie
..