Vedete transformate radical de operaţiile estetice

Distribuie

Aceste vedete sunt de nerecunoscut. Majoritatea din ele arătau mult mai bine înainte de a purcede la operații plastice.

5 din 11

Mary-Kate Olsen, 31 de ani

Era dificil să le diferenţiezi pe cele două surori gemene Mary-Kate şi Ashley Olsen, dar în prezent Mary-Kate este mai uşor de recunoscut din cauza operaţiilor estetice la care a apelat. Fanii acesteia nu sunt deloc încântaţi de modificările pe care actriţa le-a făcut asupra chipului său. Aceasta are o formă diferită a buzelor, un nas mai subţire şi pomeţi proeminenţi.

Lindsay Lohan, 31 de ani

Stilul de viaţă dezechilibrat şi-a pus amprenta asupra chipului actriţei Lindsay Lohan. Dar şi operaţiile estetice au avut un rol asemănător. În prezent, vedeta este complet schimbată faţă de cum arăta în urmă cu zece ani.

Megan Fox, 31 de ani

Megan Fox este exemplul perfect care demonstrează că uneori vedetele apelează la operaţii estetice chiar şi când nu este cazul. Natura a fost destul de generoasă cu Megan, dar cu toate acestea, vedeta a decis să facă unele operaţii estetice. Aceasta şi-a schimbat forma buzelor, şi-a subţiat nasul şi şi-a accentuat pomeţii.

Rumer Willis, 29 de ani

Fiica a două staruri sexy, Bruce Willis şi Demi Moore, a declarat în repetate rânduri că este nemulţumită de felul în care arată. Rumer a decis să schimbe asta, apelând la operaţii estetice. Actriţa şi-a micşorat nasul şi bărbia şi şi-a mărit buzele.

Kylie Jenner, 20 de ani

Una dintre cele mai spectaculoase schimbări este cea a starletei Kylie Jenner. Mezina clanului Jenner-Kardashian şi-a făcut câteva operaţii estetice care i-au transformat complet aspectul. Încă de la vârsta de 17 ani, Kylie a fost supusă unor operaţii şi procedee estetice printre care mărirea buzelor, a sânilor, modificarea nasului şi implanturi pentru şolduri.

Distribuie