Vedete care s-au îngrășat în ultimii ani: atunci și acum

Distribuie

Deşi au la dispoziţie specialişti în nutriţie care să le conceapă atent meniurile, antrenori personali care să se asigure că au un trup perfect şi averi considerabile care le garantează accesul la cele mai noi proceduri de pierdere în greutate, multe vedete de la Hollywood acumulează kilograme cu aceeaşi viteză cu care îşi multiplică zerourile în conturi.

Chiar dacă dragostea pentru mişcare a ultimilor ani şi influenţa adepţilor vieţii sănătoase au adus multe celebrităţi „plinuţe” pe calea cea bună, nu putem uita de exemplele celor care şi-au pierdut forma care le-a consacrat. Vedetele din galerie au înlocuit trupurile perfecte de odinioară cu forme „rotunde”. Tu ce părere ai despre ele?

Kelly Clarkson în 2002

Kelly Clarkson dădea lovitura la începutul anilor 2000 cu vocea ei formidabilă, făcând furori la concursul de talente American Idol! Deşi cântăreaţa nu a fost nicicând celebră pentru formele sale, nu putem nega că avea un trup armonios, care îi punea frumos în valoare glasul de privighetoare.

Kelly Clarkson în 2002

Kelly Clarkson în 2015

Pe măsură ce anii au trecut, Kelly a acumulat tot mai multe kilograme. Aproape că nici nu o mai recunoaştem în prezent! Din păcate, şi cariera ei a avut de suferit, aşa că vedeta petrece tot mai puţin timp în lumina reflectoarelor.

Kelly Clarkson în 2015

Christina Aguilera la începutul anilor 2000

Pe când cânta duios „Genie in a Bottle”, Christina Aguilera avea o siluetă silfidă şi nu ocolea nicidecum ţinutele decoltate, care îi afişau formele cu toată generozitatea. Desigur, chiar şi atunci numărul ei de kilograme era îndelung discutat, vedeta fiind criticată pentru faptul că era prea slabă.

Christina Aguilera la începutul anilor 2000

Christina Aguilera în 2016

La fel ca rivala ei Britney Spears, Christina a câştigat în greutate, mai ales după ce a rămas însărcinată cu primul ei copil. Spre deosebire de Britney, care şi-a recăpătat formele, Christina pare că îşi adoră noua siluetă voluptuoasă.

Christina Aguilera în 2016

Jessica Simpson în 2005

Marile dive ale anilor 2000 s-au „abonat” la oscilaţiile de greutate! Jessica Simpson a devenit faimoasă pentru hitul „Irresistible” şi pentru reality show-ul pe care îl găzduia cu soţul său Nick Lachey, dar şi pentru formele sale perfecte. Blonda se număra printre cele mai sexi artiste!

Jessica Simpson în 2005

Jessica Simpson în 2016

Deşi Jessica a revenit în mare parte la formele care au făcut-o celebră, tot nu arată ca odinioară. Cântăreaţa a suferit pierderi şi acumulări de greutate în ritmul decepţiilor din viaţa personală (a divorţat de Nick Lachey şi a avut o aventură scurtă cu John Mayer, care i-a frânt inima).

Jessica Simpson în 2016

Leonardo DiCaprio în 2002

Leo a avut multă vreme un fizic de adolescent, cu păr blond şi ochi albaştri, iar profilul său de „puşti” l-a ajutat să devină unul dintre sex-simbolurile anilor ’90! Subţire ca un pai, cu greu puteai rezista farmecului actorului în acea perioadă!

Leonardo DiCaprio în 2002

Leonardo DiCaprio în 2016

Nu ne pasă că a acumulat în greutate! Leo tot „străluceşte” în inimile noastre. Kilogramele în plus l-au salvat de la un aspect de „băieţandru etern” şi i-au conferit prestanţă, iar fotomodelele Victoria’s Secret care „salivează” după el ne dovedesc că va rămâne mereu şarmant!

Leonardo DiCaprio în 2016

divahair.ro


Distribuie
..