Urmează câteva trucuri simple pentru un bronz rapid şi frumos

Distribuie

Cum vremea caniculară nu a întârziat să apară, a cam venit timpul pentru a te pregăti să arăţi ca din reviste optând pentru un bronz strălucitor. Nu trebuie să mergi la solar ca să obţii un bronz rapid, poţi face acest lucru prin doar câteva trucuri simple. Vezi cum!

Consumă alimente bogate în betacaroten

Pentru a-ţi ajuta pielea să se bronzeze mai repede şi pentru a o proteja în acelaşi timp, este bine să consumi cât mai multe produse bogate în betacaroten ca: morcov, spanac, caise, piersici, roşii, mango, ardei care pe lângă faptul că sunt gustoase, mai sunt şi foarte sănătoase.

Exfoliază-ţi pielea înainte de bronz

Un bronz cu adevărat frumos şi rezistent se obţine cel mai uşor atunci când pielea este foarte bine exfoliată. Este important ca aceasta să fie exfoliată cu grijă, delicat, acordând o atenţie deosebită coatelor şi genunchilor, acestea având un tegument mai gros. După exfoliere, este important să o protejezi cu cremă hidratantă.

Schimbă-ţi poziţia regulat

Expunerea pielii pe un timp îndelungat la soare nu este recomandată nici pentru sănătatrea pielii şi nici pentru obţinerea unui bronz mai rapid. Pentru un bronz omogen trebuie să-ţi schimbi poziţia la cel mult 30 de minute, când pe spate, când pe burtă.

Foloseşte acceleratoarele de bronzare

Pentru a obţine un bronz rapid, foloseşte loţiunile care accelerează procesul. Acestea conţin substanţe naturale care ajută la îndreptarea melaninei spre piele. Această substanţă oferă culoare închisă pielii, obţinând astfel un bronz rapid.


Distribuie
..