UPDATE. Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis. Chester Bennington s-a spânzurat, la fel ca prietenul său Chris Cornell

Distribuie

Potrivit TMZ, solistul trupei Linkin Park s-a sinucis. Chester Bennington, care avea 41 de ani și suferea de depresie, s-a spânzurat în locuința sa din Palos Verdes Estates, din Los Angeles. Artistul era prieten cu rockerul Chris Cornell, care s-a sinucis în același fel în luna mai.

UPDATE ora 7:20. Surse din poliția din Los Angeles au declarat, pentru tmz.com, că Chester Bennington era singur acasă atunci când s-a sinucis. Sursa citată susține că familia sa era plecată din oraș, iar el a fost găsiut la etaj de către un angajat.


Potrivit oficialităţilor, trupul artistului a fost găsit cu puţin timp înainte de ora 9 dimineaţa. De-a lungul timpului, Chester Bennington s-a confruntat cu dependenţa de alcool şi droguri, după ce în copilărie ar fi fost abuzat sexual de tatăl său, după cum chiar el a mărturisit în trecut. La rândul său, Chester era tatăl a şase copii din două căsătorii.

Chiar în dimineața în care Chester s-a sinucis, videoclipul a fost lanasat și era primit foarte bine de admiratorii trupei.

Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis în ziua în care Chris Cornell ar fi împlinit 53 de ani

Bennington a fost prieten apropiat cu rockerul Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care s-a spânzurat în luna mai a acestui an. Artistul i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare prin care rememorează ce a însemnat prietenia lor. De altfel, solistul Linkin Park s-a sinucis în ziua în care Cornell ar fi împlinit 53 de ani. 

Linkin Park

Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis. Chester Bennington avea 41 de ani și suferea de depresie

Linkin Park a devenit prima trupă rock din istoria industriei muzicale care a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe site-ul YouTube. Linkin Park este o trupă de rock, îmbinat cu hip-hop, electronic, rock alternativ, din Agora Hills, California.

De la formarea ei, din 1996, trupa a vândut peste 50 de milioane de albume şi a câştigat două premii Grammy din şase nominalizări, alături de alte trofee din partea MTV. Trupa Linkin Park a susţinut un concert în luna iunie 2012 la complexul Romexpo din Bucureşti.Fața urâtă a celebrității

Strălucire, bani, covoare roşii, şedinţe foto, concerte… Viaţa artiștilor pare desprinsă din basme, dar după ce zgârii poleiala, iese la suprafaţă mizeria pe care e clădită faima. 

Robin Williams, cea mai şocantă sinucidere

Se spune despre comici că ascund drame în spatele zâmbetului larg. În cazul lui Robin Williams, aşa a fost. Actorul s-a luptat ani buni cu dependenţa de alcool, iar spre sfârşitul vieţii fusese diagnosticat cu demenţă şi cu Parkinson. Aceste boli, pentru care nu există leac, combinate cu depresia în care se adâncise, l-au determinat pe îndrăgitul actor să-şi pună capăt zilelor, în august 2014, spânzurându-se cu o curea în casa lui din California.

Philip Seymour Hoffman, geniul răpus de droguri

Cu un Oscar pentru “Capote” şi numeroase nominalizări pentru celelalte roluri interpretate genial de-a lungul a peste 20 de ani petrecuţi la Hollywood, Philip Seymour Hoffman este, poate, cea mai bună dovadă că succesul nu este egal cu fericirea. Dependenţa de droguri, de care s-a tratat şi în care a recăzut, l-a despărţit de familie, iar în februarie 2014 i-a adus şi sfârşitul. Hoffman a fost găsit mort în baie, cu seringa înfiptă în braţ. Îşi injectase un cocktail de heroină, cocaină şi amfetamine. Avea doar 46 de ani.

Heath Ledger, omorât de pastilele pe care le lua pentru depresie şi epuizare

Pe 22 ianuarie 2008, la doar 28 de ani, Heath Ledger, unul dintre cei mai promiţători actori din generaţia tânără, a fost găsit gol şi fără suflare, întins pe podea, întrun apartament din Manhattan. Legiştii au declarat că a fost o moarte accidentală, după ce i-au găsit în organism un amestec de pastile – jumătate luate pe reţetă, jumătate “după ureche” – menite să trateze depresia, insomnia şi epuizarea. Din anturajul său au transpirat însă şi informaţii conform cărora actorul ar fi căzut în patima drogurilor. O tânără, fostă asistentă a lui Naomi Campbell, a declarat că l-ar fi văzut luând 6 pastile de Ecstasy cu şampanie şi cerând, la o petrecere, cocaină.

Kurt Cobain, găsit mort după trei zile

Grunge-ul şi muzica alternativă nu ar fi fost la fel fără muzica Nirvana, vocea unică a lui Cobain, versurile scrise de acesta, „Smells Like Teen Spirit”- considerat imnul unei generaţii, concertul MTV Unplugged, sau atitudinea şi stilul vestimentar pe care Kurt Cobain le-a adoptat la sfârşitul anilor ’80, începutul anilor ’90. Liderul trupei Nirvana, considerat unul dintre cei mai influenţi muzicieni din toate timpurile, a fost găsit mort în 8 aprilie 1994. În urma autopsiei, s-a constatat că artistul s-a sinucis în data de 5 aprilie, acest subiect fiind încă unul controversat. Avea 27 de ani.

Amy Winehouse, supradoză la 27 de ani

Bizara şi talentata Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani. Ea a fost găsită în camera ei, fără suflare, după ce se presupune că băuse foarte mult. Vedeta renunţase la droguri, dar se pare că şi-a găsit moartea tot din cauza unui viciu. Circumstanţele morţii sale sunt puse, totuşi, sub semnul întrebării.

Michael Jackson și-a injectat propofol

Regele muzicii pop, Michael Jackson, a murit pe 25 iulie 2009 în locuinţa sa. Artistul se pare că ar fi decedat în urma unei supradoze de propofol pe care şi l-ar fi injectat singur. Michael a fost găsit inconştient în patul său, de medicul Conrad Murray, acuzat ulterior de omor involuntar, şi dus la spital, unde şi-a dat ultima suflare.

Jim Morrison, infarct la 27 de aniIubitul lider al formaţiei The Doors, Jim Morrison, a fost găsit mort, pe 3 iulie 1971, în camera hotelului în care era cazat în Franţa. Solistul avea probleme cu drogurile, dar s-a spus că a făcut infarct, aceasta fiind cauza morţii sale la numai 27 de ani. Din păcate, nu se va şti niciodată exact motivul pentru care Jim Morrison a pierit atât de tânăr, deoarece nu i s-a făcut autopsie.

Jimi Hendrix s-a înecat cu propria vomă

Excelentul chitarist Jimi Hendrix a murit în 18 septembrie 1970, la vârsta de 27 de ani, într-un hotel din Londra, Anglia, după ce s-a înecat, în somn, cu propria vomă. S-a spus că băuse foarte mult alcool în combinaţie cu droguri, iar acest cocktail i-a venit de hac.

Regele Elvis Presley a făcut supradoză de droguri

Regele rock’n’roll-ului a fost găsit inconştient în locuinţa lui din Tennessee, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani. Artistul era încă în viaţă, dar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el, iar Elvis a decedat la scurt timp, la spital. Motivul morţii? Supradoză de droguri!

libertatea.ro


Distribuie
..