Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu o femeie de 72 de ani: „Dacă iubești pe cineva, vârsta este doar un număr”

Distribuie

Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu o femeie mai mare ca el cu 53 de ani.

Gary Hardwick și Almeda,în vârstă de 72 de ani, s-au îndrăgostit chiar după prima întâlnire. „Primul lucru care m-a atras la Amelda au fost ochii ei frumoși, albaștri. Și personalitatea ei. Întotdeauna este veselă și există o chimie între noi”, a spus tânărul, care a mărturisit că întotdeauna a fost atras de femeile mai în vârstă. După doar două săptămâni în care s-au întâlnit, Gary a cerut-o în căsătorie și au decis să se căsătorească.

Cei doi locuiesc în Maryville, Tennessee și sunt mai fericiți ca niciodată. „Dacă iubești pe cineva, vârsta este doar un număr”, a declarat Amelda, care a mărturisit că și-a găsit sufletul pereche.

„M-am uitat în ochii lui și m-am îndrăgostit imediat. Am știut că el este cel cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții mele. Nu am fost niciodată intimidată de vârstă”, a mai spus Amelda

În ciuda diferenței de vârstă, Garry și Amelda au aceleași hobby-uri. „Sunt foarte matur pentru vârsta mea. Nu am fost niciodată atras de femeile de vârsta mea. Chiar și atunci când aveam 13 sau 14 ani am avut întotdeauna o atracție pentru femeile mai în vârstă și când i-am spus bunicii mele ce simt nu știam cum o să reacționeze. Dar ne-a acceptat”, a spus Garry.

Cei doi știu că cei din jur nu sunt de acord cu relația lor. De altfel, fiul Almelde nu vorbește cu ea din ziua în care s-a căsătorit cu Garry. Cei doi sunt însă fericiți. „Atâta vreme cât iubești o persoană trebuie să-ți urmezi inima și să fii tu însuți”, a spus Garry.

www.tabu.ro

 

 

 


Distribuie
..