Un PAS în urma modei! Apariție inedită a Maiei Sandu la un eveniment public

Distribuie

Nu este pentru prima dată când Maia Sandu este aspru crtiticată pentru stilul său vestimentar.De data asta, apariția sa a lăsat nedumerită multă lume.

Se pare că doamna nu ține cont nici de regulile din domeniul modei, nici de observațiile privind felul în care arată. Apariția sa în sandale cu degetele afară la un eveniment politic a fost ” foare la ureche”, în comparație cu ce s-a încălțat Dna. Maia Sandu la eveniment public.

Voi ce părere aveți? Stă cineva într-o vază pentru flori sau ni se pare?

Vă amintim,consilierul municipal Ilian Cașu i-a replicat liderei PAS că a purtat sandale cu „degetele afară” la o întâlnire de nivel înalt.

„Doamna Maia Sandu tine foarte mult la protocol. Mie personal mi-a facut public de mai multe ori observatie, reprosindu-mi ca un domn nu intinde primul mana niciodata unei doamne in semn de salut si ca scoala pe care am facut-o a avut mari scapari la acest capitol. Acum ma uit la aceasta poza si raman nedumerit: in sandale cu degetele afara la Mister Jagland??? Nu a invatat-o nimeni ca la asa nivel e potrivit doar pantoful cu bot inchis? 👠👠👠”, a scris Ilian Cașu.

 

 

 

 

Lecție de stil pe rețele pentru Maia Sandu: „În sandale cu degetele afară la Mister Jagland???” (Foto)


Distribuie
..