Un nou show pentru copii, Wow Kids. Cei mai carismatici prezentatori, Ludmila Balan şi Mircea Marco

Distribuie

Cel mai aşteptat show din această primăvară, WOW Kids, va avea doi prezentatori. Partenerul Ludmilei Balan în studioul de la Prime va fi carismaticul Mircea Marco, ambii urmând să descopere cei mai talentaţi copii. Iar cel mai wow copil din ţară va primi un premiu pe măsură.

Show-ul wow kids va prinde mai multă culoare datorită tandemului dintre Ludmila Balan şi Mircea Marcu.

„Eu cu mare drag am acceptat propunerea de a fi o parte componentă a acestui show. Este un proiect care vine să scoată în valoare tinerele talente, că avem copii foarte talentaţi în Moldova, iar prin intermediul acestui show o să le dăm o şansă să se manifeste”, a menționat prezentatorul TV, Mircea Marco.

Prezentatorii au dezvăluit şi marele secret. Aceştia au spus cu ce premiu se va alege câştigătorul show-ului.

„Pentru cel mai wow copil  din ţara noastră am pregătit un premiu în valoare de o sută de mii de lei. Eu cred că acest premiu îl va ajuta să îşi dezvolte talentul în continuare”, a spus prezentatoarea TV, Ludmila Balan.

Emisiunea va fi lansată în această primăvară, iar castingul este pe ultima sută de metri.

„Aş vrea să mă adresez la părinţii care au copilaşi talentaţi, un copil de trei, cinci, şapte chiar şi zece ani poate nu îşi dă seama e talentat ceea ce face sau nu, merită să fie pe sticlă sau nu. Dumneavoastră puteţi să îi daţi această şansă. Doar filmaţi copilaşul şi expediaţi la această adresă”, a afirmat prezentatorul TV, Mircea Marco.

„Dragi părinţi, poate nu aveţi posibilitatea să vă filmaţi copilul, poate nu vă pricepeţi la toate aceste gadgeturi. Nu este nici o problemă. Doar telefonaţi-ne la numărul afişat şi venim noi la dumneavoastră, oriunde vă veţi afla”, a specificat prezentatoarea TV, Ludmila Balan.

Cei mai carismatici copii vor ajunge în platoul de filmare de la Prime şi îşi vor etala talentul în faţa a trei juraţi dar şi a întregii ţări. Concursul este destinat copiilor cu vârsta de la trei şi până la 14 ani.http://


Distribuie
..