Un moldovean a impresionat jurații de la concursul Vocea Ucrainei!VIDEO

Distribuie

Vladimir Fotescu, un băiat talentat, de 27 ani, solistul trupei Gonza Cover Band a cucerit publicul și jurații de la Vocea Ucrainei. A ales să interpreteze piesa din repertoriul ce îi este foarte drag, de fapt, ceia ce îl reprezintă și ne fascinează pe noi.

„Mă numesc Vladimir Fotescu, am 27 de ani. Cred că în zilele noastre au rămas foarte puțini bărbați adevărați. În viața mea există foarte multe principii de care mă conduc: să nu trădez, să fiu sincer și să fiu la locul meu. Întotdeauna cânt piesele care îmi plac și care au prizăla public: Joe Cocker, Robert Plant, Frank Sinatra. Am venit la Vocea Ucrainei pentru a le arăta oamenilor că această muzică este adevărată și poate atinge. E o prioritate pentru mine!”, a spus tânărul, în descrierea sa.

Tina Karol a fost cea care a apăsat pe buton, fotoliul ei s-a întors, iar asta înseamnă că moldoveanul nostru a intrat în echipa ei. Artista nu a ezitat să îi facă complimente și i-a spus că este un bărbat frumos, cu voce extrem de intresantă și că îi mulțumește că a ales să participe în acest concurs.


Distribuie
..