Un medic a făcut 1200 de avorturi. Acum dorește să arate lumii ce este de fapt un avort! VIDEO

Distribuie

Poate că, dacă ar cunoaște adevărul cu privire la avort, toți oamenii ar deveni apărători ai copiilor nenăscuți. Cu această credință, organizația pro-viață Live Action a realizat un proiect în colaborare cu medicul fost avortist dr. Anthony Levantino – un nou site web care prezintă informații medicale corecte cu privire la avort.

AbortionProcedures.com îl prezintă pe dr. Levatino, care a efectuat peste 1200 de avorturi, descriind cele mai frecvente metode de avort, fiecare dintre acestea fiind prezentate sub formă de animații. (Nu se prezintă avorturi reale sau material „grafic”). Fiecare videoclip are 3-4 minute și prezintă procedura și riscurile medicale asociate, descrise într-un limbaj clinic și neemotiv.

Lila Rose, președinta organizației Live Action, a declarat pentru LifeSiteNews că toate videoclipurile au fost revizuite de medici și alte cadre medicale.

Prezentăm videoclipul despre avortul prin dilatare și evacuare (chiuretajul la vârste mai înaintate ale sarcinii):

Pe site sunt prezentate procedurile pentru avort chimic („medical”), prin aspirație, prin dilatare și evacuare (trimestrul II de sarcină) și prin inducerea nașterii după otrăvirea copilului in utero (trimestrul III de sarcină).

Site-ul conține de asemenea un interviu cu dr. Levantino, care descrie modul în care a ajuns să renunțe să practice avorturi, precum și desființează mitul că avortul este necesar pentru a salva viața mamei și oferă informații despre pilula avortivă și alte chestiuni.

”Am ajuns la realizarea că a omorî un copil în orice stadiu este un lucru greșit. Vreau să știți astăzi că, indiferent în ce situație sunteți sau ce ați făcut, vă puteți schimba.”

Un fragment din interviu („Este avortul necesar pentru a salva viața mamei?” Răspunsul este: NU.):

Lila Rose a declarat:

”Din cei patru ani de investigații sub acoperire, Live Action a descoperit că medicii avortiști mint frecvent femeile cu privire la stadiul de dezvoltare al copiilor, la brutalitatea avortului asupra copilului nenăscut și la riscurile procedurilor de avort pentru sănătatea și siguranța femeii. Nimeni nu știe mai multe despre aceste minciuni – sau cum pot fi demascate – decât un medic avortist.”

expunere.com.


Distribuie
..