Un bărbat adevărat nu înseamnă adecvat!

Distribuie

Un bărbat adevărat trebuie să fie şi adecvat. Ca să percepi dacă partenerul tău este temeinic şi serios, convinge-te că are un moral sănătos şi bine stăpânit.

Semnele unui bărbat cu un psihic sănătos

1. Simţul subtil al umorului. Asta nu înseamnă hlizire până la lacrimi de la orice penibilitate. Este vorba despre un umor profund, sau poate chiar filozofic, însoţit de satiră. Această trăsătură va da dovadă că bărbatul are ,, creieri”, fapt care îi place  oricărei  femei.
2. Este maiestru în ale gătitului şi are cel puţin 2, 3 reţete pe care le face ,,strălucit” . Acest lucru indică un simţ dezvoltat al responsabilităţii şi a maturităţii.
3. Este ocupat cu un hobby care îi place, însă nu până la fanatism. De asemenea, nu este înnebunit după jocurile de computer sau mai rău, cele de noroc.
4. În situaţii critice, bărbatul adecvat nu caută vina în alţii, ci judecă chibzuit orice circumstanţă.
5. EL stăpâneşte un vocabular ,,bogat”, lipsit de  lexic necenzurat.
6. Nu se opune să manânce dulciuri. Fapt care dă dovadă că sistemul său nervos primeşte suficientă hrană, astfel bărbatul devine mai bun la suflet şi mai pozitiv.
7. Adoră simplitatea, însă nu banalul.
8. Iubeşte o femei pentru trăsăturile morale, nu pentru cele fizice.  Fie că este grasă sau ,, piele şi os”,  doar caracterul şi  principiile de viaţă ale unei femei  poate cuceri un bărbat cu un moral sănătos.

Maniere suspecte:
–    Priveşte  fără ţintă  când vorbeşte cu tine şi nu se uită în ochi mai mult de 3,4 secunde,  fapt care arată un semn al agresivităţii.
–    Poată pe faţă o mască severă şi  ,,congelată”.
–    Deseori are crize de nervi lipsite de raţiune.
–    Are sindromul avarului. Dacă numără până la ultima monedă restul  de la restaurant şi rareori lasă cash chelnerului, ba mai rău îţi permite  să achiţi pentru comanda ta, atunci e timpul să fii precaută, se pare că EL este un tip lacom. Mai mult de atât, oamenii de ştiinţă spun că bărbaţii zgârciţi se confruntă cu probleme de potenţă.
–    Dacă în timp ce râde cu poftă, înclină capul în urmă cu o gură larg deschisă, e posibil ca acesta să fie poligam

Nu uita că pentru a avea o relaţie sănătoasă, trebuie să persiste un moral sănătos.

Tu ce maniere cauţi într-un bărbat adecvat? Discută acest subiect pe forumul nostru.


Distribuie