Un adevărat miracol. Cum folosesc japonezii apa ca să țină cancerul la distanță

Distribuie

Peste 70% din organismul uman reprezintă apă, de aceea starea noastră de sănătate depinde foarte mult de calitatea şi de cantitatea apei pe care o bem. Japonezii beau apă ionizată, europenii, apă plată, iar cei mai informaţi dintre locuitorii planetei consumă Apa PI.

Oamenii de ştiinţă susţin că un organism hidratat cu apa PI va avea un sistem imunitar mult mai puternic, rezistent în faţa virusurilor, detoxificat, fără retenţii de lichid, rezistent la stres, dar şi la efort fizic prelungit. Mai mult, consumul regulat de apă PI poate duce, în timp, la stoparea formării calculilor renali şi chiar la eliminarea celor deja existenţi. Lichidul sporeşte biofuncţiile, micşorează nocivitatea asupra organismului prin anihilarea ionilor metalici şi măreşte adaptabilitatea organismului la temperatură şi lumină.

Studiile au demonstrat că apa PI este clinic liberă de mineralele din apa potabilă. Acest fapt o face un excelent solvent pentru substanţele nutritive şi pentru transferul energiei PI în orice corp viu. Spre deosebire de cea de la robinet, nu conţine substanţe dedurizante, neutralizante, antiseptice şi dezinfectante, microorganisme sau metale grele.

realitatea.net


Distribuie