Tatiana Spînu va lansa propria carte „Parfumul scrisorii tale”. Vezi de ce a hotărât să apară pe copertă

Distribuie

Nu este o noutate că interpreta Tatiana Spînu adoră să scrie, iar această plăcere a reușit să se structureze în paginile cărții la care artista lucrează de ceva timp.

Peste aproximativ două săptămâni va avea loc lansarea propriei sale cărți. „Parfumul scrisorii tale”, așa se intitulează lucrearea.

Tatiana Spînu a scris despre dragoste, despre felul în care s-a manifestat acest sentiment în perioada sovietică, despre valorile de atunci și de acum. Fiecare capitol se începe cu o scrisoare, unele dintre ele sunt reale și dateză încă din perioada sovietică, atunci când multe lucruri erau interzise, iar dragostea nu putea exista fără multă răbdare și puritate.

Câteva zile în urmă, autoarea a prezentat coperta cărții, pe care apare chiar ea. Tatiana consideră că în așa mod, cititorul o să simtă din primele pagini gândurile și emoțiile autoarei, și o să-i apară impresia că se cunosc personal. Răsfoind printre rânduri o să aveți ocazia să admirați încă de câteva ori imaginea în care apare autoarea.

În ce ipostaze și alături de cine a pozat, rămâne să vedeți după ce va avea loc lansarea.

Fotografia postată de Tatiana Spînu.


Distribuie
..