Tunsoarea lui David Beckham e istorie! Un nou trend face furori printre masculi

Distribuie

Încă din 2009, împletiturile, în special cele rusești, au devenit coafurile favorite ale femeilor, fiind ideale pentru orice tip de păr sau tunsoare. Sunt perfecte în cursul zilei sau la evenimente nocturne. Însă, acum în 2016, se pare că acest trend e adoptat și de tot mai mulți bărbați.


Tunsorile lui Justin Bieber și a lui David Beckham se pare că nu mai fac furori printre reprezentanții lui Adam. Nici măcar stilul “undercut” (ras parțial) nu mai e la căutare. Însă, așa cum s-a întâmplat cu aceasta tunsoare „undercut”, care a trecut din tabăra masculină în cea feminină, fiind adoptată și de divele de la Hollywood precum Rihanna, se pare că și împletiturile, adorate de femei pentru diverse ocazii, au început să devină un trend și printre masculi.


Potrivit site-ului www.someecards.com, anul acesta împletiturile încep să facă parte și din look-ul masculin, fiind cea mai nouă tendință. Tot mai mulți reprezentanți ai sexului tare au început să-și lase părul lung pentru a-l împleti, iar, în mod surprinzător, rezultatul este spectaculos.


Distribuie
..