TU cum arăți NEMACHIATĂ?

Distribuie

Ce poate fi mai simplu decât naturaleţea…? Iar tot ce este simplu, e frumos!

Prezentatoarea Tv, Stela Mikşanski a lansat concursul Miss Naturaleţe şi a provocat toate domnişoarele curajoase să-şi etaleze frumuseţea, de data asta fără make-up şi gene false.

„Hai să nu mai lăsăm lumea să ne modeleze, ci să fim încrezătoare în sine! De mai bine de 7 ani am renunțat la creme de lux sintetice, la parabeni, la cola, fast-food, un pic din parfumuri sintetice și la ce o să spună lumea când mă va vedea creäţă, când părul va mirosi a rozmarin și corpul a trandafir de Damasc.

Am ajuns la 30 de ani să înțeleg că ceea ce zicea Mama e actual și acum. În zilele noastre, a avea un look natural e la modă. Concursul MISS NATURALEȚE nu e o modă, dar va scoate pe podium cele mai CURAJOASE FEMEI , care se vor demasca de fond de ten și machiaj și vor lăsa genele și unghiile false acasă. Prin acest concurs te îndemn pe tine, FEMEIE, să trimiți un selfie sau o poză naturală din viața de zi cu zi pe info@antos.md ” a scris Stela pe pagina sa de facebook.


Dacă nu vrei să participi, postează un selfie cu tine naturală pe pagina ta cu hashtag#suntceamainaturala și îndeamnă pe ceilalți să participe indicând acest

link: http://antos.md/ro/concurs/dam-startul-celei-de-a-treia-ediii-a-concursul-miss-naturalee-15

 

„În această vară vom afla finalista concursului Miss Naturalețe. Am ales intenționat această fotografie, unde alături de mine nemachiate sunt sora, verișoara și cumnata. Știu că avem mult mai multe femei frumoase, naturale și încrezătoare! Lăsăm deoparte machiajul kardashian,genele și unghiile false.”

Fotografia postată de Stela Mikşanski.

Se pare că avem multe femei curajoase, de asta pozele nu au întârziat să apară. Cert este faptul că avem multe femei frumoase cărora nu le este frică să apară aşa cum le-a creat mama-natură.

Multe dintre cele care şi-au etalat naturaleaţea sunt prezentatori TV, dacă ele au avut făcut-o, atunci şi noi putem!

Faceţi cunoştinţă cu cele mai naturale domnişoare, femei, doamne din Moldova.

Marcela Dedin

Fotografia postată de Marcela Dedin.

 

Diana Spătărel

 

Fotografia postată de Diana Spatarel.

 

Cristina Stamatin

Fotografia postată de Cristina Stamatin.

Fotografia postată de Дана Орлова.

Fotografia postată de Galina Dobînda.

 


Distribuie
..