Trendurile pentru nunţile anului 2016

Distribuie

În ultimii ani, cele mai multe cupluri îşi doresc o nuntă cu elemente şi momente aparte, au multe idei, dar nu stiu exact cum ar putea să le implementeze. De aceea, am întrebat specialiştii care sunt trendurile pentru 2016 şi cum pot să ofere soluţii celor care visează la nunta perfectă.

Trendurile pentru nunţile anului 2016

Combinaţii neaşteptate de gusturi

O tendinţă pregnanată a anului 2016 în privinţa meniului de nunta, este reprezentata de combinaţii pline de savoare si, totodată, neaşteptate.

Showurile live de gătit în faţa invitaţilor, aperitivele migălos concepute în farfurie sau amestecul neaşteptat de gusturi sunt doar câteva din ideile pe care noi le putem aplica la cel mai înailt nivel. Invitaţii vor fi surprinsi de preparate precum: Vol-au-vent cu spumă de brânză şi trufe, Biscuiţi picanţi cu brânză Camembert şi dulceaţă de ceapă, Blinnis cu salată de crab, Brisket de vită cu legume fondant, usturoi confiat, sos de vin şi morcov glazat.”, spun reprezentantii Jubile, în acord cu noile tendiţe culinare pentru evenimente.

Scaunele Chiavari

În privinţa decorului un trend rămâne în top şi pentru anului 2016. Scaunul Chiavari este o  alegere mereu elegantă şi care creeează iluzia unui spaţiu mai mare. Datorită structurii, aceste scaune oferă posibilitatea decorării în zeci de feluri, în care un scaun normal nu ar permite. Folosirea fundelor de organza pe spătarul scaunului, adaugarea unui mic aranjament floral sau schimbarea culorii de pernă sunt doar câteva din variatele pe care le aveţi la îndemana si din care puteti alege”, mai spun specialistii.

Pachetele opţionale fac diferenţa

În continuare aşezarea la mase este în tendinţe pentru nuntă, însă tot mai multe cupluri optează şi pentru mese stil bufet, fie pentru dulciuri sau pentru aperitive.

Alegerea unor pachete optionale prezinta doua mari avantaje: diversitatea si interactiunea invitatilor. Jubile The Ballroom propune viitorilor miri posibilitatea de a avea un Lemonade Bar extrem de fresh, Candy Bar savuros, Sushi Bar spectaculos sau un Shot bar energizant, toate gandite pana la ultimul detaliu, pentru ca invitatii sa fie extrem de surprinsi de alegerile speciale.Ca organizator de evenimente si furnizor de catering, in caliatea de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, suntem constant in cautarea trendurilor internationale si ne canalizam pentru implemetarea acestora in ofertele noastre”.


Distribuie
..