Trei zodii de femei care au bărbaţii la picioare

Distribuie

Zodiacul e plin de fete frumoase şi de femei inteligente, dar numai câteva dintre ele sunt dăruite cu acel „ceva” care le aduce toţi bărbaţii la picioare! Le vei vedea urmate de o „ceată” de admiratori care nu se mai dezlipesc de ele, le vei admira succesul şi cel mai probabil nu te vei putea abţine să nu fii geloasă pe ele!

Descoperă mai jos care sunt cele trei zodii care au bărbaţii la picioare!

Trei zodii cu lipici la bărbaţi

Scorpion

Magnetismul nativei din zodia Scorpion este faimos! Semn de apă, Scorpionul a fost dăruit de la natură cu o atractivitate care farmecă fără nicio şansă de a i te opune. Această femeie este însăşi definiţia sex-appealului: poate că nu este cea mai frumoasă sau cea mai iubită din zodiac, dar cu siguranţă este cea căreia nu îi poţi rezista.

Intensitatea şi „vraja” aproape supranaturală pe care o exercită asupra celor din jur o ajută pe Scorpioancă să aibă orice bărbat îşi doreşte. Masculii alpha vor fi atraşi irezistibil de aerul de mister care o înconjoară pe nativă: vor dori să ştie ce se ascunde în căpşorul ei frumos, dar, cum sunt şanse extrem de mici ca femeia visurilor lor să le acorde acest privilegiu, îi vor cădea pur şi simplu la picioare.

Dincolo de atractivitatea magnetică, Scorpionul are şi o minte puternică, instincte ireproşabile şi o atitudine de „nu te pune cu mine” care îi incită pe bărbaţi. Zodia este guvernată de planeta Pluto, a transformării, ceea ce îi asigură acestei norocoase native o versatilitate care va împiedica tipii să se plictisească alături de ea: vorbim despre o adevărată cuceritoare! Nu degeaba una dintre cele mai celebre reprezentante ale acestei zodii este Katy Perry.

Leu

Era imposibil ca strălucitoarea Leoaică să nu fie urmată la tot pasul de o armată de admiratori! Această nativă exultă sexualitate la tot pasul şi este în firea ei să fie în centrul atenţiei. Îi place să fie admirată, este zgomotoasă şi temperamentală şi are o personalitate la fel de arzătoare ca Soarele care îi guvernează semnul. Pe bună dreptate, una dintre nativele reprezentative ale zodiei Leu este Jennifer Lopez!

Bărbaţii sunt atraşi ca nişte biete insecte de noapte de strălucirea acestei femei! Bineînţeles, la început vor fi fascinaţi de formele voluptuoase, de podoaba capilară bogată şi de chipul atrăgător, dar, dacă vor avea privilegiul de a fi mai aproape de Leoaică, vor fi de-a dreptul „absorbiţi” de sufletul cald şi de generozitatea ei caracteristică.

Nu putem trece cu vederea nici performanţele extraordinare în dormitor ale nativei din Leu: pe lângă lipsa de inhibiţii pe care bărbaţii o vor adora, nativa nu va avea nicio „jenă” în a îndeplini orice fantezie sexuală a iubitului ei. Mai mult, o va face chiar cu plăcere!

Gemeni

Sociabilă şi comunicativă, nativa din Gemeni este acea fată căreia niciun bărbat nu îi poate rezista. Poate că nu exercită atracţia instantanee sau sexualitatea ardentă a nativelor din Leu şi Scorpion, dar, după o discuţie cu ea, niciun mascul nu va rămâne indiferent la farmecul ei.

Mintea ascuţită a nativelor din Gemeni se numără printre calităţile lor irezistibile! Guvernate de Mercur, Gemenele incită cu spiritul la fel de mult precum cu trupul, iar o conversaţie cu ele poate fi la fel de aprinsă ca o noapte pasională petrecută alături de alte femei.

Mai mult, dispoziţia acestei native o face adorabilă pentru orice bărbat. Gemenele nu numai că au un talent nativ la flirt (una dintre cele mai dorite Gemene era regina Marilyn Monroe), dar sunt și optimiste, şi fericite, calităţi pe care orice tip le apreciază. Nu mai vorbim despre celebra lor curiozitate, care le determină să descopere singure lumi noi şi să le împărtăşească apoi şi cu aleşii inimii! Nu te vei plictisi niciodată de o Geamănă, acesta este un lucru sigur!

Tu te numeri printre aceste trei semne zodiacale care au bărbaţii la picioare?

zutv.ro


Distribuie
..