Trei zodii de bărbați care preferă femeile inteligente

Distribuie

Bărbații sunt ființe simple, care știu ce vor de la femeile din viața lor. Exista doar trei zodii de bărbați prefera inteligența mai presus de orice atunci când iși caută perechea.

Berbecul

Berbecul este plin de energie și caută mereu să fie provocat. Îl caracterizeaza vitalitatea și curiozitatea.  O femeie inteligenta e tot ce are nevoie pentru a nu se plictisi având în vedere faptul ca avem de-a face cu o zodie competitivă ce are nevoie constantă de stimulare intelectuală. Doar vorbim de prima zodie, cea care conduce întreg zodiacul.
Berbecul este o zodie de foc, asta înseamnă ca îl definește căldura, lumina și vitalitatea. Doar o femeie inteligentă poate potoli “focul” din inima Berbecului.
Dacă există o zodie căruia nu-i place să i se spună ce sa facă, aceasta asta. Berbecul e una dintre cele mai puternice zodii din zodiac și știe asta. Perechea berbecului este femeia care va reuși să respecte independența, impulsivitatea și nerabdarea acestuia.

Taurul

Taurii sunt independenți, răbdători și încăpățânați. De ce ar avea nevoie de o femeie inteligenta? Un bărbat Taur are nevoie de o femeie care să-i înțeleagă pasiunea pentru muncă, bani, lux, dar și nevoia de afecțiune, romantism și discuții pe orice fel de subiecte (de la fizica pamantului până la ultima rețetă făcută de Jamie Oliver). Taurul va oferi în schimb stabilitate, confort, loialitate oricarei femei care îi va cuceri inima cu grijă și răbdare.
Financiar și emoțional, Taurul este extrem de independent și nu va renunța la această independența foarte ușor.  Acesta însă are un punct slab, cedează ușor in fața placerilor vietii: de la sex pâna la mâncare, mirosul florilor de Mai sau ploile de vara.

Scorpionul

Scorpionul este una dintre cele mai independente, geloase și neînțelese zodii. Deși nu conștientizează asta, Scorpionul caută și venerează femeia inteligenta. Ea este singura care îi poate întelege nevoia de control, emoțiile și intensitatea trăirilor.
Bărbatul Scorpion este ușor de sedus, dar greu de păstrat. Pe cât este de fascinant, gelos și puternic pe atât este de loial, pasionat și dinamic. Nu va lasa nicio femeie să-l controleze, indiferent de sentimentele pe care le are față de ea. O relație cu un Scorpion se poate dovedi ușor dificilă. El nu uită și nici nu iartă. În schimb, va aprecia orice gest de bunătate și-l va întoarce înzecit. Încrederea este un subiect sensibil pentru misteriosul Scorpion. Au nevoie de timp și răbdare pentru a construi o relație cu sexul opus.

unica.ro


Distribuie
..