Tratamentul natural folosit de Salma Hayek pentru un ten uniform. Cum să-l prepari

Distribuie

Poate că vara a trecut de mult timp, dar efectele ei încă se observă pe chipurile noastre. Este vorba despre petele pigmentare care apar la nivelul tenului.
Acestea sunt provocate de expunerea la soare și sunt foarte dificil de îndepărtat.
Salma Hayek, una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, are o rețetă specială pentru tratamentul petelor pigmentare. Actrița susține că este o rețetă pe care a moștenit-o la bunica sa și pe care a inclus-o în gama sa de produse cosmetice, numită Nuance Salma Hayek.
Dar este foarte simplu să prepari și acasă acest remediu care te scapă de petele pigmentare. Îți trebuie câteva ingrediente pe care probabil le ai deja în casă, potrivit allure.com.
Vei avea nevoie de:
3 linguri de bicarbonat de sodiu
un vârf de linguriță de sare
o ceașcă de glicerină
o ceașcă de apă oxigenată
zeama de la o jumătate de lămâie
Amestecă bine ingredientele, în ordinea de mai sus.

Aplică apoi soluția obținută pe față folosind o dischetă demachiantă. Pentru că este vorba despre o combinație destul de puternică, este de preferat să testezi întâi toleranța la nivelul pielii tale. Aplică foarte puțin pe bărbie. Dacă simți o arsură în zona respectivă, atunci nu aplica pe restul feței. În cazul în care tolerezi soluția împotriva petelor pigmentare, aplică pe ten, insistând asupra petelor.

Evită zona sensibilă a ochilor, sprâncenele și buzele. Acest tratament te va ajuta să reduci semnificativ intensitatea petelor de pe tenul tău. Le va estompa și îți va oferi un ten cu aspect uniform. Este necesar să repeți tratamentul de câteva ori pe săptămână. Pune soluția într-un recipient închis ermetic și păstreaz-o la frigider.

Distribuie