Transformarea uimitoare prin care a trecut Britney Spears: A slăbit enorm şi e dependentă de sală

Distribuie

Vedeta şi-a schimbat radical stilul de viaţă în ultimii ani. Ea face sport constant şi a scăpat de kilogramele în plus.

Britney Spears continuă să surprindă şi o face în cel mai plăcut mod. După o perioadă neagră, în care a avut mai multe probleme financiare şi sentimentale care şi-au lăsat urmele pe aspectul său fizic, vedeta a renăscut şi se află într-o formă extraordinară.

Nu-i niciun secret – tot ceea ce a reuşit să facă se bazează pe muncă şi pe o atitudine serioasă. Încetul cu încetul, Britney a devenit tot mai dedicată programului de pregătire fizică pe care l-a adoptat şi a devenit dependentă de sală, ceea ce este chiar surprinzător, ţinând cont de viaţa haotică pe care ea o ducea în urmă cu mai mulţi ani.

Sportul şi dieta sănătoasă au dat rezultate – Britney a slăbit mult şi are un tonus de zile mari, dovadă şi ultima fotografie pe care ea a postat-o luni pe Instagram.

Îmbrăcată cu un şort alb şi un top sport roz şi încălţată cu pantofi sport portocalii, vedeta în vârstă de 36 de ani şi-a făcut un selfie în sală, în faţa unui covoraş de yoga şi a aparatelor de fitness.

„Îmi place să fac exerciţii cardio şi să transpir, dar orice e prea mult strică. Mi-a prins bine să lucrez mai puţin în ultimele săptămâni şi să mă bucur de timpul liber cu copiii!!!”, a scris Britney pe contul pe care are 18 milioane de admiratori.

Cu părul blond strând într-un coc răvăşit şi cu picioarele tonifiate, Britney arată mai slabă ca oricând, iar silueta corpolentă, chiar supraponderală, a rămas o amintire. Ea şi-a reluat programul de întreţinere după o vacanţă în Hawaii petrecută cu cei doi fii ai săi, Sean Preston, în vârstă de 12 ani, şi Jayden, cu un an mai mic.

 

Britney Spears a scăpat de kilogramele în plus pe care le afişa în urmă cu câţiva ani

Forma foarte bună în care se află Britney Spears o ajută de mai bine de doi ani să-şi menţină cariera la un nivel înalt. Pe 31 decembrie, cântăreaţa şi-a încheiat rezidenţa în Las Vegas, după patru ani în care a locuit şi concertat la Planet Hollywood Resort & Casino. Săptămâna trecută, ea a anunţat că în luna iulie va pleca în turneu cu show-ul ei, „Piece Of Me”, pe Coasta de Est a Statelor Unite şi în Europa, având programate concerte în Anglia, Germania, Norvegia, Suedia şi Belgia.

Solista a lansat show-ul „Piece of Me” în decembrie 2013 şi de atunci a susţinut peste 250 de spectacole şi a vândut peste 930.000 de bilete, notează Daily Mail.

Perioada foarte bună pe plan artistic şi financiar a pus capăt anilor foarte grei în care artista s-a confruntat cu mai multe probleme. Britney s-a aflat sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, acesta preluând şi rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul vedetei a fost monitorizat de un judecător, după ce ea a avut o serie de episoade depresive.

Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.

De atunci, Britney Spears a reuşit însă să-şi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus”, în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie „Glee”, după un turneu mondial de succes în 2009.

În martie 2011, artista şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Femme Fatale”, din care single-ul „Hold It Against Me” a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Al optulea album al cântăreţei, intitulat „Britney Jean”, lansat pe 3 decembrie 2013, care conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears, s-a bucurat de succes. Acesta a fost urmat de al nouălea material discografic, intitulat „Glory”, de asemenea bine primit pe piaţă.


Distribuie
..