Topul maşinilor potrivite pentru o femeie

Distribuie

Atunci când vine vorba despre maşini, bărbaţii se cred eroii care cunosc cel mai bine toate detaliile despre o frumuseţe pe 4 roţi, iar femeile nu. Ideile preconcepute ale bărbaţilor că o femeie nu este în stare să aleagă o maşină bună pentru că nu cunoaşte nimic despre ea, sunt în trecut.

La etapa actuală, majoritatea femeilor cunosc foarte bine maşinile şi atunci când doresc să procure una: se documentează, analizează, calculează şi aleg cea mai bună variantă. Femeile care au ambiţie au demonstrat că pot conduce de o mie de ori mai bine decât bărbaţii şi au mai multe cunoştinţe despre automobile.

Când spunem „maşini pentru femei” ne referim la faptul că există unele maşini care sunt mai apropiate femeilor.

De-a lungul anilor, producătorii de maşini au realizat că uneori maşinile sunt mai solicitate de femei. Sondajele demonstrează faptul că 8 din 10 cumpărători a unei maşini sunt femei. În cazurile în care un bărbat vine să procure o maşină, într-un final decizia lui este influenţată de o femeie.

Ce  îşi doreşte o femeie de la o maşină?

La locul de muncă, într-o relaţie, în viaţă, femeile iubesc stabilitatea. Aceeaşi situaţie este şi cu maşinile. O femeie va alege întotdeauna o maşină care îi va oferi confort şi care poate fi folosită în mod sigur şi cu încredere. Diferenţa dintre bărbaţi şi femei este una clară: femeile sunt mult mai pretenţioase decât bărbaţii, acest lucru este demonstrat şi în cazul maşinilor. Pentru femei e important aspectul interior dar şi cel exterior. În plus, femeile acordă o atenţie deosebită detaliilor şi chestioarelor micuţe.

Femeile, ca şi bărbaţii, adoră viteza

Dacă aţi crezut că doar bărbaţii iubesc viteza, aţi greşit! Şi femeile adoră să conducă o maşină puternică şi agilă. Una din maşinile pe care femeile de adoră este HondaCivic. Aceasta se conduce foarte uşor, este elegantă şi are un design plăcut. Maşina este economică şi confortabilă.

O altă maşină care place femeilor este Volkswagen Beetle. Chiar dacă  este o maşină mică, este perfectă pentru doamnele şi domnişoarele care conduc mult pe parcursul zilei. Aceasta este foarte uşor de manevrat şi poate ajunge la o viteză mare.

A treia maşină care este pe placul femeilor e Ford Ka II. Deşi este o maşină simplă, aceasta e foarte confortabilă, costă puţin şi are un interior spaţios.

Mazda 3 copletează  acest top. Este o maşină utilă, îmbină perfect plăcerea de a conduce cu un design comod. Aceasta este o maşină plină de echilibru, dinamică şi pentru femei puternice.

În cazul în care doriţi o maşină pentru călătorii prin munţi, locuri stâncoase sau zone cu drum de ţară, alegerea perfectă este Subaru Forester.


Distribuie