TOP rochii care nu se vor demoda niciodată. Vezi ce trebuie să ai în garderoba ta

Distribuie

Atunci când îţi cumperi o rochie vrei ca aceasta să fie acea piesă vestimentară pe care să o poţi purta de mai multe ori fără să pari ridicolă. La cât de repede se schimbă tendinţele, nu ştii niciodată ce să cumperi ca să fii mereu originală. Există câteva rochii care prin croiala şi culoarea lor, par a fi la modă mereu. Vezi care sunt acestea ca să ştii ce să-ţi achizionezi în cel mai scurt timp în garderobă.

Rochia neagră

La fel ca şi pantofii negri, rochia neagră este acea piesă vestimentară pe care trebuie să o aibă fiecare femeie. Purtând-o şi adăugându-i câteva accesorii originale, te va scoate mereu în evidenţă şi-ţi va oferi acel aer de divă, clasic dar cu gust.

Foto:stil.acasa.ro

Rochia nude

A devenit de câţiva ani o piesă de rezistenţă în trendurile sezonului. Fie ziua sau seara, aceasta completează orice tip de vestimentaţie. Ce e minunat la această nuanţă este că se potriveşte oricărui fenotip de piele, de la cea foarte deschisă până la tenul măsliniu.

 

Foto:ajilbab.com

Rochia cu imprimeu floral

Motivele florale au rolul de a scoate din anonimat orice ţinută. Acestea conferă ţinutei un aer romantic, plin de feminitate şi gingăşie. Trebuie să ai neapărat măcar o rochie de acest gen în garderoba ta pentru că nu se demodează nicioadată. Joacă-te cu culorile, alegele pe cele inedite şi originale. Acest tip de rochie nu trebuie asortată cu prea multe accesorii, pentru că rochia în sine te face să arăţi minunat.

Foto:studentie.ro

Rochia retro

Tendinţele retro au fost mereu apreciate. Rochia inspirată din anii ’20 te va scoate mereu în evidenţă pentru aerul vintage pe care îl emană. Alege să porţi şi o bentiţă feminină pe cap, ca să intri în rol pe deplin.

Rochia maxi

Confortabile, lejere şi foarte comode, rochiile maxi sunt un must-have pentru orice sezon. Acestea pot avantaja orice fel de siluetă şi sunt perfecte atât pentru o ţinută casual, cât şi pentru o ocazie specială.

Foto:imagineamea.info

Rochia din dantelă

Dantela este, fără doar şi poate, unul dintre cele mai sexy materiale care nu se demodează niciodată. O rochie din dantelă albă sau roşie te va transforma într-o adevărată divă atunci când o porţi. 

Foto:3suisses.de


Distribuie
..