TOP 5 cele mai controversate videoclipuri din toate timpurile

Distribuie

Artiștii ar face orice să iasă în evidență. Nu de puține ori s-a întâmplat să depășească intenționat limitele în melodii și în videoclipuri. Unele piese au fost cenzurate ca să poată fi difuzate pe radio, iar unele clipuri au fost interzise din start, din cauza conținutului explicit.

Sia – Elastic heart. Una dintre cele mai emoționante piese de la Sia. Numai că povestea dintre Maddie Ziegler și Shia LaBeouf aduce puțin a pedofilie, în ochii criticilor.

The Prodigy – Smack My B**** Up. Are de toate: droguri, conducere sub influența alcoolului, sex și nuditate explicită. Nici nu a putut fi difuzat la TV când a apărut.

Robin Thicke & Pharrell – Blurred Lines. Aici nu imaginile, ci versurile sunt problema: “I’ll give you something big enough to tear your ass in two”. Oooook!

Madonna – Justify My Love. Wikipedia clasifică videoclipul drept ”porn groove”.

Kanye West – Famous. Rapper-ul și-a pus pe toată lumea în cap anul trecut, din cauză că a ”dezbrăcat” mai multe vedete și le-a pus în patul lui. Ca să nu mai vorbim de versul despre Taylor Swift: ”I made that bitch famous”.

 

 

http://zutv.ro


Distribuie