Top 3 semne zodiacale care nu sunt făcute pentru căsătorie

Distribuie

E posibil ca aceste zodii să se răzgândească la un moment dat, dar deocamdată cel mai bine se simt libere şi independente.

Gemeni

Gemenii se îngrijorează în mod constant că sentimentele ei faţă de celălalt se vor schimba după căsătorie, aşa că încearcă să stea cât mai departe de acest angajament. Uneori, acest nativ simte că mariajul ar putea fi distractiv, dar mereu îşi schimbă părerea. De asemenea, ştie că poate fi şi dificil să trăiască cu o persoană pentru tot restul vieţii, şi astfel se convinge singur că va ajunge la divorţ.

Săgetător

Săgetătorul nu se vede căsătorit, pentru că pentru el mariajul înseamnă pierderea libertăţii şi chiar pe el însuşi. Este o persoană independentă care are mai mult relaţii ocazionale. El vrea să se concentreze pe sine şi pe nevoile lui cât încă e tânăr, astfel încât să lase toate aceste planuri măreţe pentru mai târziu în viaţă.

Chiar dacă nu face acest pas, lui îi place să aibă parte de experimente amoroase sălbatice cu cel mai bun prieten, în loc să aibă un partener.

Vărsător

Vărsătorul urăşte ideea de căsătorie, pentru că nu vrea să ajungă să sufere. Văzând că e deja imposibil ca el să se deschidă în faţa oricui, nu pare că există prea mari şanse de a face pasul cel mare. Vărsătorului îi place să fie independent şi să aibă grijă de el însuşi. Îşi face adesea griji că nu va găsi pe nimeni cu care să se potrivească.

eva.ro

Distribuie
..