„Toată lumea îmi spune că semăn cu mama mea”! Mesajul Andrei de 8 Martie

Distribuie

Andra ştie foarte bine ce înseamnă să fii mamă, mai ales că de câţiva ani are doi copii minunaţi. Astăzi, de 8 martie, vedeta a scris un mesaj emoţionant pentru cea care i-a dat viaţă.

Andra a postat o fotografie cu mama ei şi a scris un text care va face multe femei să plângă. Artista a ales cele mai frumoase cuvinte pentru a-i mulţumi mamei ei pentru tot ce a făcut pentru ea de-a lungul timpului.

„Când eram mică, mă miram mereu că mama mea poate să aibă grijă de toți. Eu, cele două surori și fratele, plus tatăl meu. Nu ne lipsea niciodată nimic, pentru că mama gătea, cosea, povestea, explica. Și mi se părea că nu e niciodată bolnavă. Nu ar fi avut timp!

Mama mea se bucura mereu de bucuriile noastre. Când eu și frații mei luam o notă mare la școală se entuziasma de parcă am fi luat o medalie olimpică, iar când veneam triști de la școală pentru că ne consideram nedreptățiți de un profesor, se înfuria și era în stare să dărâme școala pentru noi. Doar că nu o lăsam! Așa că ne consola acasă, spunându-ne cât suntem de minunați și că dacă vom munci mai mult, ne vom îndeplini toate visele. Și așa a fost!

De la mama am învățat că trebuie să mă port frumos cu toată lumea, chiar și cu cei care nu se poartă frumos cu mine sau care nu îmi sunt simpatici. A te purta frumos cu ceilalți e un cadou pentru tine, nu pentru ei, te îmbogățește. Iar binele se întoarce mereu.

De la ea am învățat că familia e cea mai importantă și că nicio problemă nu e prea mare când ai oamenii iubiți aproape. Totul se rezolvă, noi ne facem finalul fericit.

Cu mama am putut să vorbesc prima oară despre dragoste și ei i-am mărturisit prima oară cele mai mari frici ale mele, dar și cele mai aprinse dorințe. Mama mereu m-a înțeles. Și m-a ascultat.

Astăzi, când mi-e greu, adesea mă gândesc: „Oare ce ar face mama în locul meu?” și găsesc imediat soluția.

Toată lumea îmi spune că semăn cu mama mea.
Și deși știu că ei se referă la ochi sau la zâmbet, eu mă bucur să aud asta și sper să semăn și la putere. Mama mea e cea mai puternică din lume. Mama mea are superputeri”
, a scris Andra.

Mii de like-uri şi o mulţime de urări au venit imediat atât pentru Andra, cât şi pentru mama ei, de 8 martie.

spynews.ro


Distribuie
..