Tipurile de femei care înnebunesc un bărbat de la prima întâlnire

Distribuie

Te-ai întrebat probabil ce au atât de special acele famei care înnebunesc bărbaţii din prima. O să fii surprinsă să ştii că nu talia de viespe, bustul generos sau alte forme apetisante sunt neapărat cheia succesului. Vezi ce tipuri de femei prefereră bărbaţii.

Femeia fatală:

Este uşor remarcată prin privirea sa de felină, mersul lasciv şi încrederea în sine. Această femeie atrage lângă ea pe toată lumea şi toţi abia aşteaptă să o audă cum vorbeşte. Se bucură de obicei de multă experienţă în viaţă, în rândul bărbaţilor. Îşi iubeşte corpul şi are măestria de a face din defectele sale, calităţi. Este o pasăre rară pentru mulţi bărbaţi, care aşteaptă cu disperare să o cunoască mai bine.

Femeia sigură pe sine:

Chiar dacă nu arată ca un model, aceasta face să arate aşa prin încrederea sa în sine. Când merge, lumea îşi întoarce privirea după ea, pentru că emană acel aer de siguranţă care spune „sunt cea mai frumoasă, deşteaptă şi toţi ar fi norocoşi să mă aibă”. Bărbaţii iubesc astfel de femei pentru că ştiu mereu ce-şi doresc de la viaţă, nu umblă stresate toată ziua că au o pată pe fustă, sau că le dor îngrozitor picioarele de la pantofii noi. Decât o femeie frumoasă şi inteligentă, dar neîncrezută în sine, mai bine bine o femeie puternică care devine frumoasă prin încrederea în sine.

Femeia feminină:

Din dorinţa multor femei de a fi la acelaşi nivel cu bărbaţii, acestea au devenit mai emancipate, orgolioase şi independente, uitând de feminitate. E bine să fii puternică şi desinestătătoare, dar nu trebuie să uiţi nici într-un moment de faptul că eşti femeie, şi nu bărbat. Lasă-ţi feminitatea să atragă toţi bărbaţii. Machiajul fin, îmbrăcămintea vaporoasă şi romantică, gesturile, vor fi imediat interceptate de bărbaţii din jurul tău. Aceştia îşi doresc să ocrotească femeia şi vor vedea în tine femeia care le va deveni iubită sau potenţiala soţie.


Distribuie