Tendinţe modă 2019: Cum să porţi rochiile şi cizmele peste genunchi în aceeaşi formulă

Distribuie

Dacă nu te-ai gândit vreodată la cel mai de succes duo din garderoba feminină, îţi venim în ajutor cu răspunsul: rochiile purtate alături de cizme lungi. Sună bine, nu? Iar pe lângă faptul că oferă un look super stylish sunt ideale pentru sezonul rece. De cele mai multe ori, tindem să renunţăm la ţinutele ultra feminine atunci când temperaturile scad considerabil pentru că nimic nu se compară cu senzaţia aceea cozy pe care o resimţim când alegem să purtăm pulovere groase şi călduroase sau când ţinuta noastră este alcătuită în straturi. Nu şi de data aceasta. Iată cinci moduri în care să porţi cu stil rochiile şi cizmele în aceeaşi formulă, chiar şi în cele mai reci zile de toamnă sau iarnă.

Cum să porţi cizmele lungi cu rochii

TENDINŢE MODĂ 2019: ROCHIE MINI + CIZME LUNGI FĂRĂ TOC

De cele mai multe ori, rochiile mini alături de tocuri înalte tind să ofere un look vulgar dacă nu alegem cu grijă piesele vestimentare potrivite. De data aceasta, pentru a nu da greş cu apariţia ta, renunţă la tocuri şi alege să porţi cizme din piele întoarsă cu talpă joasă. Te asigurăm că look-ul va fi unul reuşit şi suficient de decent.

TENDINŢE MODĂ 2018: ROCHII ÎN PLIURI ŞI CIZME SLIM-FIT

Cine are nevoie de dresuri când poţi alege să porţi cizme slim-fit?! Rochiile sau fustele plisate se numără printre favoritele sezonului rece în 2018. Un look reuşit îl poţi obţine dacă optezi pentru o pereche de cizme lungi, mulate, eventual tip stiletto care să-ţi aducă un aer feminin, fără prea mult efort. În rest, poţi jongla cu accesoriile sau restul pieselor vestimentare pe care îţi propui să le porţi.

TENDINŢE MODĂ 2019: ROCHIILE A-LINE ŞI CIZME CU ANIMAL PRINT

Nu mai este niciun secret: anul acesta, animal print-ul face furori în garderoba feminină şi, cu siguranţă, din dressingul femeii moderne nu trebuie să lipsească imprimeul leopard sau şarpe. Avantajul lor? Dacă eşti o fashionistă  convinsă vei ştii cum să porţi ambele imprimeuri într-o singură ţinută, fără să laşi o impresie exagerată.

TENDINŢE MODĂ 2019: ROCHIILE VAPOROASE ŞI CIZMELE TIP ŞOSETĂ

Dacă anul trecut le vedeam peste tot, anul acesta se va întâmpla acelaşi lucru. În acest duo vei avea posibilitatea de a păstra un echilibru şi să controlezi cu uşurinţă volumele pe care le va oferi siluetei tale.

TENDINŢE MODĂ 2019: ROCHII MIDI ŞI CIZME LARGI

Stilul anilor ’80 revine, iar acest model slouchy cu siguranţă trebuie adoptat doar în astfel de situaţii, în niciun caz cu o pereche de jeanşi, mai ales de tip Mom Jeans.
Foto: hepta

Distribuie
..