Tendințe la Paris Fashion Week primăvară-vară 2017, cea mai importantă Săptămână a Modei

Distribuie

a încheiat Paris Fashion Week primăvară-vară 2017 şi ne bucurăm de perspectiva completă asupra a ceea ce se va purta în sezonul cald al anului viitor. Cele mai mari nume ale modei şi-au expus fabuloasele creaţii în capitala Franţei, supermodelele au defilat fericite în piese must-have, iar fashionistele s-au întrecut în cele mai frumoase ţinute de streetstyle.

Descoperă mai jos cele mai râvnite trenduri de la Paris Fashion Week primăvară-vară 2017!

Paris Fashion Week primăvară-vară 2017: acum ştim ce vom purta anul viitor

Nu ne mai aşteaptă nicio surpriză. Trendurile ni s-au dezvăluit şi, având în vedere că multe magazine şi-au lansat în premieră colecţiile pentru a fi achiziţionate imediat ce sunt revelate, ai oportunitatea de a investi imediat în piesele care ţi-au făcut cu ochiul.

Descoperă șase dintre cele mai dorite trenduri de la Paris Fashion Week primăvară-vară 2017!

Costumul bărbătesc

СохранитьVogueChristian Dior Spring 2017 Ready-to-Wear Collection Photos – Vogue11Stacey Kahlenberglooks

Se ştie că pariziencele adoră stilul șic, dar minimalist, aşa că the man suit este o prezenţă comună pe podiumurile franceze. Deşi nu au lipsit nici variantele oversized, cu atitudine (Balenciaga lui Demna Gvasalia fiind principalul reper din acest punct de vedere), noi am fost cucerite de designul slim propus de Dior, la cârma căruia se află pentru prima dată în istorie o femeie, Maria Grazia Chiuri. Cu forme clasice, aduse în modernitate de prezenţa colierului choker, costumul propus de francezi este o piesă must-have!

Străluciri pariziene

Paietele s-au remarcat şi la celelalte Săptămâni ale Modei, dar la Paris şi-au câştigat adevărata poziţie de vedete. Trecem cu vederea rochiile festive şi ne oprim asupra deux-pièces-ului propus de Mugler: cu finisare metalică şi alură sportivă, este tot ceea ce ne trebuie pentru a impresiona în primăvara care urmează. A se purta neapărat cu pantofi cu aceeaşi atitudine!

Nuanţe vibrante de roşu şi roz

Deşi previziunile coloristice lansate de Pantone pentru 2017 virează tot spre un spectru temperat, Paris Fashion Week primăvară-vară 2017 s-a întreţinut de minune în compania roşului şi a rozului intens. Sunt coordonate ale unuia dintre cele mai spectaculoase show-uri, Valentino, în care rochiile diafane în culori puternice au fost accesorizate cu genţi minuscule. Singura dilemă: ce am putea introduce în aceste mini-bijuterii?

Dungi

Ne aşteptam sau nu, printul-vedetă al anului 2016 şi-a făcut armonios trecerea şi în sezonul următor. Eşti liberă să mizezi şi pe dungi gigantice, dar, pentru un efect subtil, noi îţi recomandăm o rochie delicată, cu imprimeu gingaş, precum creaţia Isabel Marant. Completează cu volane feminine şi tăieturi îndrăzneţe, pentru un melanj de stiluri cum numai franţuzoaicele sunt capabile să facă!

СохранитьToISABEL MARANTJessica RedgraveS S 1 7 C A T W A L K S

Transparenţe

Franţuzoaicele nu au lăsat niciodată pudoarea să intervină în calea unui outfit spectaculos şi ţin să rămână fidele acestei atitudini şi la Paris Fashion Week primăvară-vară 2017. Transparenţele mai mult sau mai puţin subtile au făcut legea pe podium, sânii modelelor fiind dezveliţi în toată splendoarea lor. Noi alegem însă o rochie mai „cuminte”, precum cea prezentată de Lanvin!

СохранитьToLanvin Spring/Summer 2017 Ready-To-Wear Collection | British VogueNatasha QuayleTrends (from london fashion week Sept 2016)

Nuanţe de pământ

Stilatele locuitoare ale capitalei modei sunt renumite pentru dragostea lor faţă de tonurile neutre, care le accentuează eleganţa nonşalantă. La Paris Fashion Week primăvară-vară 2017 modelele au fermecat cu frumuseţea lor naturală, expusă în tonuri calde, perfecte pentru vară. Nu o vom putea uita prea uşor pe Gigi Hadid, supermodelul momentului, în salopeta Balmain!

СохранитьELLEGigi Hadid rocks the runway during Paris Fashion Week –check out all the looks from Balmain Spring/Summer 2017!6922ELLE Magazine (US)Style Icons

Tabloul complet al trendurilor sezonului următor a fost dezvăluit! Care dintre tendinţele de la Paris Fashion Week primăvară-vară 2017 este preferata ta?

divahair.ro


Distribuie
..