I-a taiat rochia de mireasă, apoi a bătut-o crunt chiar a doua zi după nuntă! Alexei Mitachi se transforma într-un monstru atunci când nu-și lua pastilele

Distribuie

Verișoara Anastasiei Cecati a vorbit despre modul în care soțul ucigaș o trata pe actriță. Potrivit acesteia, modelul a avut de îndurat multe bătăi de la soțul ei.

„A doua zi după nuntă, el a lovit-o. I-am zis că nu este bine ceea ce face, dar ea a spus că vrea sa îl ajute sa treacă peste asta și că îl iubește și dacă nu ea… cine? A lovit-o cu pumnul în față și ea a țipat foarte tare: <<mama>>!

A țipat și noi am fugit în cameră și ne-a zis nouă: ‘el mă bate. Uite ce a făcut!’ și i-a tăiat rochia de mireasă, i-a luat inelul de logodnă, i-a aruncat două telefoane. Noi întrebam: <<ce se întamplă, ce s-a întamplat?’>> 

Ea credea ca el înnebunise, că trebuia sa ia pastile la timp și nu le-a luat.

I-a mai dat o palma înainte de nuntă cu o saptamană, iar ea a tăcut și l-a iertat pentru că el a jurat că nu o va mai face vreodată.

Ea a aflat ca Alexei a stat la evidență la spitalul de nebuni, că avea probleme psihice și părinții bărbatului au confirmat acest lucru. La telefon imi spunea că îi este frică pentru copil și că nu ar vrea să se apropie de el”, a spus verisoara Anastasiei Cecati în cadrul unei emisiuni TV.

stirilekanald.ro


Distribuie