Ștefan Bănică Jr., videoclip alături de fiul său. „E emoționant pentru noi”

Distribuie

Ștefan Bănică Jr. a lansat piesa „Pana la cer” și un nou videoclip, iar momentul este unul special pentru artist pentru că îl are alături pe fiul său, Radu Ștefan. 

Ștefan Bănică joacă în videoclipul piesei „Până la cer” împreună cu fiul lui, de care este foarte mândru și despre care spune că s-a descurcat minunat.

„Povestea cântecului “Până la cer” e inspirată dintr-o întâmplare reală, pe care am trăit-o în adolescență, iar actorul care mă joacă pe mine în videoclip, la vârstă de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Ștefan, de care sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent.

E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu-Ștefan apare în videoclip alături de o colegă de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să va placă piesă și videoclipul”, a spus Ștefan Bănică.

Noul single, “Până la cer” este compus de Ștefan Bănică (muzică și versuri) și este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor – „Picat din Luna”. Piesa va regăsi în playlist-ul concertelor “Te iubesc, femeie!”, pe care Stefan Banica le va sustine in luna martie, cu ocazia Zilei Femeii.

Ștefan Bănică Jr. este discret atunci când vine vorba despre viața lui personală. Artistul are un băiat, Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, şi o fetiţă, Ana Violeta, de 10 ani.

Radu a debutat deja ca actor pe scena Teatrului de Comedie din Capitală, în spectacolul „Totul în grădină”.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..