Ştefan Bănică Jr. a fost externat! Cum a fost surprins îndrăgitul artist

Distribuie

Ştefan Bănică Jr. a fost operat după ce a ajuns de urgenţă la spital şi i s-a făcut o serie de investigaţii. Îndrăgitul artist a suferit o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită, aşa cum chiar el a declarat. Cântăreţul a fost externat azi şi se află acasă.

Ştefan Bănică Jr. a ajuns luni la spital, acuzând dureri abdominale. După ce medicii l-au supus la o serie de investigaţii pentru a afla ce se petrece cu el, au decis să îl opereze.

„A fost vorba de o intervenţie chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulţumesc medicilor şi asistenţilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care au avut şi au în continuare grijă de mine şi tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine”, a scris Ştefan Bănică Jr în urmă cu câteva zile, făcând astfel precizări despre starea sa de sănătate.

Iubitul artist a fost externat şi, în prezent, se află acasă. Acesta a ţinut să împărtăşească cu fanii fericita veste.

Ştefan Bănică Jr. a publicat o poză în care apare relaxat, cu ochelari de soare la ochi în curtea casei. La descrierea fotografiei cântăreţul a precizat că se află acasă.

Fanii s-au grăbit să îi ureze sănătate, dar şi sărbători fericite.

„Sănătate și un Paște binecuvântat.” i-a scris cineva.

„Multă sănătate și să ne vedem cu bine! Paște fericit! 🤗😇😘” a fost o altă reacţie.

„Multă sănătate şi Sărbători Fericite, alături de cei dragi!🤗 ” i-a transmis un alt fan.

spynews.ro


Distribuie
..