Spice Girls se reunesc și plănuiesc un nou turneu

Distribuie

Se pare că dorința fanilor de a le vedea din nou împreună pe Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm se va îndeplini, deoarece Spice Girls se reunesc.

Spice Girls au anunțat că se reunesc, iar asta nu poate decât să ne bucure. La finalul săptămânii trecute cele cinci artiste s-au reunit, alături de ele fiind și fostul manager al trupei.

Victoria Beckham a postat mai multe imagini de la momentul întâlnirii, iar reacțiile au fost impresionante, fanii lăsând mii de comentarii.

Aceasta este prima reuniune a fetelor în ultimii șase ani. Ultima dată când Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm au cântat împreună a fost în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Deși nu au fost confirmat până în prezent un turneu în Marea Britanie și Statele Unite, o persoană a declarat pentru The Sun că Geri a sugerat ca primul concert să fie chiar la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

„Geri e de părere că nunta regală este o oportunitate uriaşă şi că ar trebui să se ofere să cânte la nunta lor. Iar nunta regală se potriveşte perfect din moment ce îşi doresc ca show-ul de debut să fie unul ‘100% britanic’“.

Până acum nu a fost confirmată această veste, însă având în vedere că Meghan Markle este o fană Spice Girls, ne putem aștepta și la un astfel de eveniment.

 

 

elle.ro


Distribuie
..