ȘOCANT! A dezvăluit perversiunile la care o supunea Kanye West

Distribuie

Kanye West se pare că și-a găsit nașul. După ce a spus verzi și uscate despre Amber Rose, cea cu care a avut o relație înainte de a se căsători cu Kim Kardashian, acum trage ponoasele.

Chiar dacă acum este căsătorit cu Kim Kardashian și are doi copii cu starleta, Kanye West nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe fosta lui iubită Amber Rose. La rândul ei, blonda, considerată o bombă sexy,  nu s-a lăsat mai prejos și a dezvăluit pe rețelele de socializare detalii intime din viața lor sexuală, detalii pe care cu siguranță rapper-ul nu și-ar fi dorit ca publicul să le afle.

Toate lucrurile urâte pe care Kanye le-a spus despre Amber Rose au fost publice. Asta pentru că au fost postate într-o conversație pe care acesta a purtat-o cu actuaul soț al lui Amber, rapper-ul Wiz, cei doi fiind rivali.

wizz

”Te-ai lăsat prins în capcană de o stripteusă care e mereu cu ochii după bani. Știu că ești nervos de fiecare dată când te uiți la copilul tău, pentru că mă vezi pe mine. Asta se va întâmpla și în următorii 18 ani de acum încolo”, a scris Kanye.

Amber Rose a decis să se răzbune, iar felul cum a făcut-o a fost unul șocant, explicit și i-a afectat grav imaginea lui Kanye.  Ea a dezvăluit detalii mult prea intime din perioada în care era iubita rapper-ului, detalii despre preferințele lui sexuale ieșite din comun. Și ea, la rândul ei, a postat mesajul despre plăcerile perverse ale cântărețului, tot pe Twitter.

”Vaai, Kanye West, ești nervos pentru că nu mai sunt lângă tine și nu mă mai joc cu degetele în f….. tău?, a scris Amber pe Twitter.

Asta după ce încercase de nenumărate ori să facă pace cu fostul ei iubit. Inițial îl rugase să înceteze cu atacurile de dragul trecutului lor.

”În toți anii ăștia nu te-am atacat, nu vreau să fac asta acum. La un moment dat ne-am iubit, de ce nu te gândești la asta? Nu am de gând să te umilesc eu, las asta în seama Kardashianilor, o vor face ei când vor termina cu tine”, a scria Amber la începutul războiului dintre ei.

Kanye West și Amber Rose au avut o relație timp de doi ani, dar cei doi nu s-au despărțit în relații prea bune pentru că rapper-ul a părăsit-o pe blondă în momentul în care a cunoscut-o pe Kim Kardashian. Ba mai mult, Amber susține că a rugat-o pe Kim să nu mai încerce să-i fure iubitul, să nu fie ”spărgătoare de relații”.

libertatea.ro


Distribuie
..