ŞOCANT! O companie de construcţii renumită de la noi îşi şantajează locatarii! VIDEO

Distribuie

Locuitorii blocului de pe strada Arheolog Ion Casian Suruceanu au ajuns pe culmile disperării. Clădirea a rămas fără lift, din cauza unui conflict al oamenilor cu administratorul casei. Locatarii se tem că ar putea rămâne și fără alte servicii, iar agentul economic adoptă tactica struțului.

http://

„Până la etajul nouă, fiind cu copil de doi ani și însărcinată urc pe scări. Ne este foarte dificil. Este o situație foarte neplăcută din considerație că nu e din vina noastră”, a declarat locatara, Valeria Tudos.

„Serviciile sunt de proastă calitate, chiar și internetul, televiziunea, problema cu interfoanele, montarea interfoanelor”, a menționat locatarul, Constantin Golban.

Locatarii au convocat o adunare generală şi au decis să rezilieze contractele cu agentul economic.

„Am solicitat în termen de două săptămâni să îmi fie prezentate toate informațiile ce țin de administrarea complexului locativ, contracte. De exemplu cu apa, cu serviciile de furnizare a apei sunt necesare acte de predare primire a rețelelor și contoarelor”, a comunicat președintele Asociației de Coproprietari, Ion Muntean.

De cealaltă parte, reprezentanții companiei, care deservea blocul afirmă că alegerea noului președinte este una ilegală și că ei au atacat decizia în instanţa de judecată.

„Partea care nu va fi satisfăcută sau va considera că există careva prejudicii pentru rezilierea prematură a contractului se poate adresa în instanța de judecată cu o cerere, dar urmează să probeze că i-au fost cauzate careva prejudicii pentru relizerea anticipată”.

În timp ce acest material se filma, în scările blocului de locuit a apărut un anunţ, prin care agentul economic promite că liftul funcţiona din data de 20 februarie.

canal3.md


Distribuie
..