ŞOCANT: Dezvăluirile femeilor celebre care au luptat cu cele mai cumplite boli

Distribuie

Cancerul, un adevărat „călău” care nu cruţă şi nu face diferenţă dintre un om simplu şi o vedetă. Şi celebrităţile au trecut prin adevărate momente de groază, în care au luptat cu bolile cumplite (printre care şi cancerul), care le-au marcat existenţa. Citeşte mai jos poveştile împresionante ale celor 5 femei celebre care au înfruntat cele mai necruţătoare boli.

Luptătoare şi puternice, femeile de mai jos au ţinut piept maladiilor teribile şi au ales să povestească lumii despre experienţa tristă, insuflând curaj şi solidaritate femeilor aflate în aceeaşi situaţie.

1. Teo Trandafir

Vedeta TV, Pentru Teo a trecut printr-o situaţie de groază în anul 2011, după ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută. Teo a fost nevoită să stea timp de 100 de zile internată în spital, suferind mai multe operaţii dificile.


2. Angelina Jolie

Actriţa a impresionat întreaga lume prin hotărârea sa de  a-şi extirpa ambii sâni. Angelina  a decis să facă acest lucru preventiv, după ce a aflat că este predispusă să facă cancer mamar şi ovarian.  Mărturisirea „My Medical Choice” publicat de Angelina Jolie în revista New York Times, a sensibilizat  atenţia opiniei publice privind  cancerului de sân şi al celui ovarian.

3. Christina Applegate

Actriţa Christina Applegate a fost diagnosticată cu cancer mamar în anul 2008. Pentru a rămâne în viaţă, Christina a ales să facă o dublă mastectomie.  După operaţie, actriţa a mărturisit public despre boala suferită şi  a ajutat la strângerea unor fonduri de milioane de dolari, pentru cercetarea în domeniul cancerului de sân şi a devenit fondatoarea asociatiei „Right Action for Women”.  Ulterior, starul a mai suferit o operaţie, acum pentru reconstrucţia sânilor.

4. Mihaela Tatu

Prezentatoarea celebrei  emisiunii  „De 2 ori femeie”  a trecut şi ea prin momente dificile, duferind o  operaţie foarte complicată  de fibrom uterin. Mihaela a mărturisit deschis publicului că a aflat că are această tumoră fibroasă. Imediat după diagnosticare, vedeta a fost  operată de urgenţă, iar între timp a ales să se retragă din televiziune şi să se dedice familiei şi să dea viaţă visurilor din copilărie.

5. Catherine Zeta-Jones

Celebra actriţă a declarat că suferă de o boală psihică, care se maifestă prin perioade de depresie cumplită.
„Aceasta este o tulburare care afecteaza milioane de oameni, iar eu sunt unul dintre ei. Dacă dezvaluirea mea despre faptul că sufăr de Tulburarea Bipolară de tip II, încurajează măcar un om  să caute ajutor, atunci merită”, a povestit actriţa.


Distribuie
..