ȘOC la Hollywood! “Michael Douglas mai are doar TREI luni de TRĂIT! I-a recidivat CANCERUL!”

Distribuie

În ianuarie 2011, celebrul actor american Michael Douglas(71 de ani) a anunţat fericit într-un interviu televizat, acordat postului american NBC, că a învins cancerul de gât cu care a fost diagnosticat în august 2010. Însă, după ce, în sfârșit, era fericit și își rezolvase problemele în căsnicie cu Catherine Zeta Jones, acesta a primit o veste cumplită: a recidivat cancerul.

michael

În urmă cu câteva zile, Michael, care va fi recompensat pentru întreaga sa carieră cu un premiu Cesar spunea că problemele de sănătate l-au făcut un om mai bun. „Sunt mult mai motivat, mult mai responsabil. Copiii mei mai mici ar putea să-mi fie nepoţi. Vreau să mai fiu aici o vreme”, a mărturisit Michael Douglas. Însă, se pare că acesta a primit o veste cumplită. I-a recidivat cancerul, iar situația sa este atât de gravă, încât se pare că mai are doar trei luni de trăit, potrivit revistei americane National Enquirer, care anunță cutremurătoarea știre chiar pe copertă.
Unul dintre actorii de prim rang de la Hollywood şi fiu al unui alt actor de legendă, Kirk Douglas, Michael Douglas a jucat în peste 40 de lungmetraje, din toate genurile, remarcându-se în “Atracţie fatală” (1987), “Instinct primar” (1992), “Cădere liberă” (1993), “Hărţuire sexuală” (1994), “Jocul” (1997), “Trafic” (2000).


Distribuie
..