Slăbeşte 8 kg doar cu ajutorul cafelei! Iată ce trebuie să faci

Distribuie

Nu poți concepe să-ți începi ziua fără o ceașcă de cafea? Trebuie să știi că această licoare aromată, pe lângă faptul că este un puternic energizant, poate deveni și o adevărata ”armă” împotriva grăsimii.

Cafeaua verde, adică cea neprăjită, stimulează arderea rapidă a grăsimilor, deci poți să dai jos kilogramele în mod sănătos, fără să ții diete stricte.

Cafeaua verde conține acid clorogenic ce stimulează arderea grăsimilor din organism, împiedică formarea de noi depozite grase și reduce absorbția de zahăr, scrie doctorulzilei.ro.

Cel mai recent studiu despre noua modalitate de a slăbi a fost publicat în “Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal” și arată că subiecții au slăbit până la opt kilograme în numai 12 săptămâni.

O altă concluzie a oamenilor de știință este că 400 de mg de extract de boabe de cafea verde luate înainte cu 30 de minute de mic dejun sau prânz, timp de două săptămâni, te pot ajuta să slăbești două kilograme în două săptămâni.

Pentru a te bucura de rezultate vizibile, trebuie să bei o ceașcă de cafea verde cu jumătate de oră înainte de micul dejun și de prânz.
realitatea.net


Distribuie
..