Shiloh Jolie- Pitt a împlinit 12 ani. Este de o frumuseţe ireală

Distribuie

Shiloh Jolie-Pitt, prima fiică biologică a Angelinei Jolie şi Brad Pitt, tocmai a împlinit 12 ani.
Foto: Hepta
Nu numai că este aproape la fel de înaltă ca mama sa, dar acum poartă şi aparat dentar şi, din punct de vedere fizic, pare combinaţia perfectă între faimoşii ei părinţi.
În ciuda faptului că este prima fiică biologică a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, fetiţa a reuşit să evolueze în afara reflectoarelor, în majoritatea timpului.
Shiloh s-a născut în Namibia în 2006, fiind cel de-al patrulea copil al familiei Jolie-Pitt. Copila a ocupat locul doi pe lista Forbes a celor mai importanţi copii de la Hollywood şi a apărut pe coperta revistei People la scurt timp după ce s-a născut.
Fetiţa de 12 ani are o fundaţie care îi poartă numele, creată de părinţii ei în Namibia, care protejează animalele. Fundaţia are chiar şi un ghepard pe care îl cheamă Shiloh, iar fetiţa Angelinei a declarat că „abia aşteaptă să viziteze Naankuse pentru a se întâlni cu ea însăşi”.
Despre faptul că vrea să fie băiat, mama sa, Angelina Jolie, a declarat în trecut pentru Reuters: „Cred că alegerea ei este fascinantă. Nu voi fi niciodată genul de părinte  care să forţeze pe cineva să fie ceea ce nu este. Ar fi complet greşit.
Shiloh Jolie- Pitt a împlinit 12 ani. Este de o frumuseţe ireală
Shiloh Jolie- Pitt a împlinit 12 ani. Este de o frumuseţe ireală
„Îi place să fie băiat. Crede că este unul dintre fraţi. Vrea să i se spună John. John sau Peter. Trebuie s-o strigăm John. Ştii, este genul de lucru care, pentru părinţi, pare drăguţ, dar pentru alţi oameni este, probabil, doar enervant”.

Distribuie
..