Shiloh, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, se pregăteşte pentru operaţia de schimbare de sex

Distribuie

Shiloh, fiica în vârstă de 11 ani a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, este decisă să-şi facă operaţie de schimbare de sex! Brad Pitt şi Angelina Jolienu mai sunt un cuplu, iar asta i-a făcut pe mulţi să se întrebe în ce măsură i-a afectat asta pe cei şase copii ai lor, dintre care trei biologici şi trei adoptaţi.

Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetiţa voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieţi, dar şi costume şi cravate. În plus, ea şi-a exprimat dorinţa să fie strigată John sau Peter, iar apropiaţii s-au conformat. La început, a fost amuzant, însă ulterior Brad şi Angelina au realizat că e mai mult de atât. Evident, au mers cu ea la psiholog, pentru că era clar că se petrecea ceva cu fiica lor.

Brad şi Angelina au ales să-şi lase fetiţa să se îmbrace aşa cum îi place, crezând că aceasta este doar o fază trecătoare. Pe măsură ce a trecut timpul însă, convingerea lui Shiloh că aparţine, de fapt, altui sex şi determinarea ei de a face operaţie i-a convins pe părinţii săi că nu a fost doar o joacă de copil răsfăţat.

Prin urmare, Brad şi Angelina, care, de altfel, sprijină de ani de zile LGBT, s-au decis să-i fie alături fiicei lor în demersul de a-şi schimba sexul, pentru că tranziţia fizică, dar şi cea psihică nu sunt uşoare, iar Shiloh va trebui să se lupte atât cu furtunile hormonale, cât şi cu reacţiile celor din jur. Conform presei de peste ocean, la sfatul specialiştilor, Shiloh a început deja să ia hormoni, pentru ca trupul ei să nu apuce să se transforme şi să devină femeie. Tranziţia nu va fi uşoară, aşa cum nici să fii transgender nu e uşor (chiar dacă vorbim despre Hollywood), aşadar părinţii lui Shiloh vor trebui să lase divergenţele la o parte şi să fie alături de… viitorul lor fiu.

cancan.ro


Distribuie
..