Shakira, prinsă în fapt! Și-a făcut operație plastică pentru Pique

Distribuie

Shakira e în culmea fericirii de când l-a cunoscut pe fotbalistul Gerard Pique și căruia i-a adus pe lume doi copii și se pare că apelează la intervenții chirurgicale pentru a arăta impecabil pentru acesta.

Cei doi s-au cunoscut în primăvara lui 2010, la filmările videoclipului “Waka, Waka”, imnul campionatului mondial de fotbal din acel an. Relaţia a fost confirmată oficial un an mai târziu pe contul de Twitter al artistei, iar de atunci Shakira l-a făcut pe Pique de două ori tătic. În ianuarie 2013, artista l-a adus pe lume pe micuţul Milan, iar tot în ianuarie, însă anul trecut, a mai născut un băiețel.

Cu toate acestea, celebra cântăreață, în vârstă de 38 de ani, se pare că nu vrea să-l piardă sub nici o formă pe fotbalistul, pe care îl consideră „bărbatul vieții ei” și chiar se „tunează” pentru el pentru a arăta impecabil, dar probabil și pentru a-și păstra tinerețea, ca să „camufleze” diferența de vârstă dintre ei de 10 ani. Astfel, aceasta a fost surprinsă recent la o clinică de înfrumusețare. După ce a petrecut câteva ore acolo, columbianca a ieșit acoperindu-și fața cu geanta, de teama paparazzilor, pesemne, fiind extrem de vizibile urmele intervenției chirurgicale.

Sonderkonditionen!! Mindesthonorar!! Exklusiv: Shakira verlässt eine Schönheitsklinik in Barcelona / 190116                      ****Exclusive: Minimum fee required: Columbian Pop singer Shakira seen attending her Beauty Clinic and leaving hours later hiding her face in Barcelonaa***

libertatea.ro


Distribuie
..