Shakira, Daddy Yankee și Luis Fonsi, marii câștigători de la Billboard Latin Music AwardsShakira, Daddy Yankee și Luis Fonsi, marii câștigători de la Billboard Latin Music Awards

Distribuie

Billboard Latin Music Awards și-a anunțat câștigătorii, cu mare fast, seara trecută. Cele mai tari piese latino din ultimul an și cei mai inspirați artiști au fost premiați în cadrul ceremoniei.

Pentru unii o surpriză, pentru alții nu, dar ”Despacito” a fost marele câștigător al serii. Piesa lui Daddy Yankee și Luis Fonsi, remixată cu Justin Bieber, a câștigat șase trofee, confirmând faptul că a fost melodia anului 2016.

”Despacito” nu a avut rival la categoriile ”Hot Latin Song of the Year”, ”Hot Latin Song of the Year, Vocal Event”, ”Hot Latin Songs Artist of the Year, Male”, ”Airplay Song of the Year”, ”Digital Song of the Year”, ”Latin Pop Song of the Year”.

În ceea ce-i privește pe artiști, cel mai râvnit trofeu, cel pentru ”Artistul anului” a ajuns la Ozuna. Dar marea câștigătoare a serii a fost Shakira, care și-a adjudecat cinci premii, printre care ”Latin pop artist of the year”. Partenerul ei de scenă, Maluma, care a avut 10 nominalizări, a câștigat la categoria ”Social Artist Of The Year”, pentru activitatea sa pe social media.

 

zutv.ro


Distribuie